vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Fostul briliant al lui Rotaru, lăudat de toată lumea! „Cum naiba să trăiască Tavi cu 500 de lei pe lună?”

Octavian Popescu, aflat în curtea CSU până nu demult, a fost decisiv în victoria FCSB contra Voluntariului

Fostul junior al CSU a devenit omul numărul unu de la FCSB! Tavi Popescu a marcat pentru toate punctele, cu un șut imparabil de la 30 de metri, la ultima fază a meciului cu FC Voluntari. Execuția a fost una fantastică și, la fel de important, a stabilit soarta punctelor.  
„Un şut senzaţional, aproape de pe loc. Încă o dată băiatul ăsta ne face bucuroşi pe toţi şi sperăm să ne facă fericiţi şi la naţională. E un briliant”, a declarat Zotta pentru TelekomSport.
„Biomecanica e bună, dă bine la poartă cu ambele picioare, acum a prins şiret plin, poate puţin exterior. E un fotbalist care-şi asumă decizia de a finaliza în momente cheie, importante. Simte că poate să facă. Are autoritate şi în faţa lui Cordea, născut în 1998, el fiind 2002, şi şi-a câştigat respectul colegilor”, a comentat și Andrei Vochin, consilier FRF.
După meci, Tavi Popescu s-a arătat încântat de reușita lui: „Am câștigat la ultima fază, terenul a fost prost. Eu nu mai speram, nu știu colegii. Am prins curaj și e bine că marchez… foarte frumos. Sunt foarte fericit, e o ambiție în plus, trebuie să trag echipa după mine. Am bătut o lovitură liberă, în tribună”.
Într-un interviu acordat Prosport, unchiul jucătorului nu a ratat ocazia să-l înțepe pe Mihai Rotaru, cel care l-a avut în curte, dar nu l-a putut păstra: „Vă dați seama că mi-au dat lacrimile de fericire când am văzut ce gol a putut să marcheze Tavi. Și nu e primul lui gol de acest gen la FCSB. Să știți că el a muncit mult și l-a durut foarte tare atunci când Mihai Rotaru a ales să renunțe așa de ușor la el de la Craiova. L-a durut când Rotaru a spus că nu poate să îi dea un salariu mai mare de 500 de lei. Păi ăștia erau bani pentru un copil cu calitățile lui Tavi? 500 de lei îi cheltui o dată în supermarket, cum naiba să trăiască Tavi cu 500 de lei pe lună? Dar domnul Rotaru a ales să meargă pe mâna specialiștilor din clubul dânsului, iar eu sunt convins că el acum regretă că l-a pierdut pe Tavi. Sunt convins că nu îi convine când vede la televizor cum joacă Tavi la FCSB, iar el l-a avut în curtea sa. Însă, orice șut în fund este un pas înainte, iar eu mă bucur enorm că Tavi a ajuns la FCSB”.
După ce l-a pierdut pe Tavi Popescu, Mihai Rotaru a spus că-și dorește ca Gigi Becali să-l poată vinde cu 100 de milioane de euro pentru că așa ar câștiga și clubul pe care-l patronează un million: „Am spus clar că e vina staff-ului administrativ, a fost un viciu de procedură. Am auzit că domnul Pițurcă își dorește ca Popescu să se vândă pe 35-40 de milioane pentru a ne băga noi unghia în gât. Nu suntem construiți așa. Noi ne dorim să fie vândut cu 100 de milioane pentru că avem și noi 1% din solidaritate. Am obţine un milion”.

Politica