marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari își așteaptă cei 11.000 de colegi în stradă

Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, a avut mesaje dure și pentru miile de angajați ai CEO care stau acasă, în loc să vină să protesteze în stradă pentru deblocarea legii 197.

,,Dănilă Daniel (unul dintre liderii Pieței, n.r.) zace in spital, venind aici și făcând și greva foamei anul trecut… Unde sunteți, cei 11 mii de colegi? Nici noi nu suntem roboti. Voi stați acasă, iar dacă nu veți veni să ne susțineți, ne vor inăbuși! Suntem aici aproximativ 70, 80 de luptători, dar unde sunt boșii sindicali? Încă o dată, unde sunt cei până la 11 mii de angajați ai CEO? Cine greșește, noi, pentru că luptăm, sau cei care nu vin și stau la televizor si merg pe mâna boșilor de federații? Înțeleg că nu le pasă de viitorul nostru, al tuturor, deci și al lor. Nu luptăm numai pentru noi, dar cât vom mai fi singuri?”, a întrebat Manu Tomescu, în Piață, conform gorjeanul.ro.

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari a vorbit și despre Fondul de Tranziție Justă: ,,Noi cerem protecție socială, pensie și nu șomaj. Avem posibilitatea să beneficiem 4 ani de venituri de completare. Unde sunt banii din Fondul de Tranziție Justă? Unde este protecția noastră socială? Ce negociază boșii sindicali? de ce nu vin aici să ne spună?”, a întrebat Manu Tomescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: Facebook

Politica