luni, septembrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Olivia Steer, amendată cu 5.000 de lei de CNCD. „Întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?”

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a amendat-o cu 5.000 de lei pe Olivia Steer pentru o întrebare cu caracter jignitor la adresa victimelor Holocaustului, postată de aceasta recent pe Facebook.

„Mesajul publicat de Moisescu Olivia Venturia (fostă Steer): „Întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?” reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată”, a notat CNCD într-un comunicat, potrivit g4media.ro

Reprezentanţii Institutul Elie Wiesel au spus că de la antivaccinare împotriva COVID la antisemitism e doar un pas şi au tăguit în postare şi Consiliul National pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din aceste considerente, Olivia Steer a fost amendată cu suma de 5.000 de lei, decizia fiind luată cu unanimitate de voturi, se arată în comunicatul CNCD.


Politica