sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Întreținerea mașinilor de numărat bani de la Taxe și Impozite Craiova, prioritate a Primăriei

Primăria Craiova lansează o licitație publică privind atribuirea serviciilor de reparare și verificare a mașinilor de numărat bancnote din cele șapte puncte de lucru ale Direcției de Taxe și Impozite.

Potrivit municipalității, firma responsabilă se va ocupa de mentenanța mai multor modele de mașini de numărat bani: un model NB900, respectiv unul GLORY GFB 100.

Valoarea estimată este de 7.888 lei (excl. TVA) și  se compune din servicii de întreținere și reparare- 320 lei (excl. TVA), servicii înlocuire piese uzate – maxim 4388 lei (excl. IVA), ce vor fi achiziționate numai pentru cazurile în care va fi nevoie de reparații care necesită înlocuirea unor piese. Prețurile se referă la efectuarea a două intervenții cu scop de întreținere și reparație pană la data de 31.12.2021 

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cazul operațiunilor tehnice obligatorii, se va avea în calcul demontarea mașinii și curățarea de praf, curățare set rulmenți, curățare set role  preluare-transport, calibrare, curățat senzori optici, programare, verificare UV, efectuarea eventualelor reparații, montarea mașinii și testarea ulterioară.

„Pot depune oferte toți operatorii economici interesați, indiferent dacă dețin sau nu cont în SEAP. Oferta va cuprinde: Scrisoare de oferta, împuternicire și propunerea tehnică ce trebuie să corespundă cerințelor din caietul de sarcini, precum alte documente edificatoare privind dovedirea îndeplinirii cerințelor Caietului de sarcini nr. 1 02455/1 5.06.2021 , Formular de ofertä (Anexa nr.24) Centralizator de prețuri servicii (Anexa nr. 25), precum modelul de contract însușit și, va fi transmisă în format electronic la adresa de e-mail: [email protected] până la data și ora precizate cu confirmare de primire din partea autorității contractante.

Ofertele transmise după data și ora precizate nu vor fi luate în considerare. Prețul ofertat va cuprinde toate costurile și cheltuielile necesare pentru prestarea serviciilor care fac obiectul prezentei achiziții, conform cerințelor Caietului de sarcini nr. 102455/15.06.2021”, mai transmit reprezentanții Primăriei Craiova.

Politica