sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Ouzounidis, debutează astăzi în Liga 1. Absență de marcă în tabăra alb-albastră!

Oltenii vor evolua pe terenul celor de la Botoșani, într-un meci decisiv pentru atingerea unuia dintre obiective, câștigarea Cupei României

De la câștigarea singurului trofeu din acest mileniu, sub bagheta italianului Devis Mangia, CSU Craiova anunță drept obiective Cupa și campionatul. În competiția knock-out, fiecare meci este o finală. Iar astăzi, în optimile întrecerii, alb-albaștrii vor juca la Botoșani. Adversarul se anunță unul puternic, dat fiind că în ultimul meci, de campionat, a bătut campioana en-titre, CFR Cluj. CSU va trebui să se descurce în Moldova fără Dan Nistor, potrivit antrenorului.
„Mă aştept la o partidă dificilă în Cupa României, atât din cauza adversarului, dar şi a terenului. Îmi place echipa Botoşaniului, îmi place stilul de joc, încearcă să joace ofensiv, plăcut, se vede mâna antrenorului, face o treabă foarte bună, respect foarte mult ce face, încearcă să construiască, să facă un joc pozitiv, echipa nu renunţă niciodată. Sper să jucăm noi mai bine, sper să fie şi terenul mai bun, deşi nu cred, echipele cu calitate au nevoie de terenuri bune, dar trebuie să ne adaptăm. Ar fi o greşeală să ne gândim că suntem echipa mai bună. Trebuie să luptăm şi să încercăm să ne calificăm. Trebuie să ne gândim numai la următorul meci, nu la final, dacă vrem să reuşim ceva. Iar ca să câştigăm Cupa României trebuie să câştigăm următorul meci, nu să ne gândim la finală. Nu vreau să vorbesc despre cum vom juca, dar nu vor fi schimbări în echipă, singura problema medicală este cu Dan Nistor”, a prefațat întâlnirea Ouzounidis.
Prezent la conferința premergătoare meciului cu Botoșani, Bogdan Vătăjelu a spus: „Ne aşteaptă un meci greu, ca de altfel toate pe care le-am avut, într-o deplasare în care avem numai o victorie în ultimii şapte ani. Botoşani joacă fără mare presiune, joacă un fotbal ofensiv. Terenul este un impediment pentru ambele echipe, ambele suntem dezavantajate, fiindcă şi ei au un joc de posesie foarte bun. Va fi dificil să fie un joc spectaculos dacă terenul va fi la fel de greu. Îi respectăm pe adversari, dar respectul trebuie să fie până la un prag şi trebuie să facem totul pentru a ne califica mai departe. Sper să ne bucurăm la final”.

Politica