duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Noi limitatoare de viteză, pe străzile din Slatina

Având în vedere numărul mare de accidente provocate în ultimul timp pe strada Drăgănești din Slatina, autoritățile locale au decis montarea unui limitator de viteză.

Miercuri, la primele ore ale dimineții, angajații din cadrul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminat Public din subordinea Primăriei Slatina au început lucrările, ce sunt realizate pe ambele sensuri de mers ale drumului.

Poliţiştii rutieri de la Serviciul Rutier, împreună cu cei de la Biroul Rutier Slatina, au solicitat municipalității amplasarea unui limitator de viteză în zona trecerii de pietoni din apropierea societăţilor Prysmian Group şi Bekaert, scrie evenimentdeolt.ro. Decizia a fost urgentată, întrucât în zona respectivei treceri de pietoni au început să se producă evenimente rutiere soldate cu urmări grave.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Accidentele se țin în lanț în acea zonă, ultimul fiind chiar luni dimineața, când o femeie din localitatea Milcov a fost izbită în plin de un autoturism. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, prezentând leziuni majore ce au necesitat investigaţii medicale amănunţite.

foto: evenimentdeolt.ro

Politica