duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Uniformă de polițist local, scoasă la vânzare pe un site de anunțuri

Un agent de la Poliția Locală Bârlad și-a scos la vânzare uniforma veche, ca să mai facă un ban în plus, scrie Digi24 care citează vremeanoua.ro.

Spre ghinionul polițistului local bârlădean, coletul în cauză a ajuns chiar pe masa șefului său pentru că, jurnaliștii au cumpărat uniforma de polițist local cu suma de 300 de lei, care a fost livrată printr-un serviciu de curierat.

„Pantaloni, ghete căciulă iarna, caschetă, geci iarna – primăvară etc ! Predare personală în municipiul Tg Mureș sau livrare curier ! Atenție: uniforma se vinde doar persoanelor autorizate!” – așa suna anunțul postat pe platforma de anunțuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit sursei citate, numărul de telefon alocat anunțului este al iubitei polițistului local.

Mai mult, liderul din sindicat din care face parte agentul a indicat chiar el că în regulamentul de funcționare al Poliției Locale Române prevede că „după expirarea duratei de uzură sau după încetarea raporturilor de muncă, articolele de uniformă nu pot fi înstrăinate.”

„Vor fi efectuate verificări cu privire la situația semnalată, având în vedere prevederile HG 1332/2010, urmând a fi luate măsurile legale în funcție de rezultatul acestora”, a spus Vasile Chelaru.

Politica