sâmbătă, octombrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Bărbat arestat, după ce a încălcat ordinul de protecție

Un bărbat din Caracal a fost trimis după gratii de oamenii legii, în urma încălcării ordinului de protecție. Acesta și-a amenințat mama, în vârstă de 72 de ani, cu bătaia.

Evenimentul s-a petrecut în weekend, când polițiștii au fost anunțați prin apel 112 de femeia speriată, care a mărturisit că propriul fiu o amenință cu acte de violență, deși avea emis un ordin de protecție.

„Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, evacuând bărbatul din locuinţă, ocazie cu care pe numele său a fost emis un ordin de protecţie provizoriu prevăzut de Legea 217 din 2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie. În cursul aceleiaşi zile, bărbatul a revenit la locuinţa mamei sale, continuând să se manifestă agresiv, încălcând ordinul de protecţie emis pe numele său”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Olt, citat de evenimentdeolt.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Caracaleanul de 44 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia. În prezent, inculpatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

Bărbatul a fost prezentat duminică în fața magistraților Judecătoriei Caracal, care au dispus arestarea preventivă a olteanului pentru 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu a fost definitivă, fiind deja contestată.

Politica