marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Acțiune de ecologizare, în comuna Brebeni

Mai mulți tineri olteni s-au mobilizat în weekendul de la început de an și au curățat islazul de lângă satul Teiuș din comuna Brebeni. Acțiunea, denumită ,,GreenIslaz”, a avut ca scop strângerea tuturor deșeurilor aruncate pe islaz, loc ce ar fi trebuit să emane prospețime, fiind, în schimb, transformat într-o ghenă de gunoi.

Cei aproape 30 de copii și adolescenți au reușit astfel să curețe zona, ajungând până aproape de satul Ordorești, potrivit reporter24.info.

O remorcă plină de saci cu gunoaie a fost strânsă, sâmbătă, de pe islazul din Brebeni, tinerii făcând apel la responsabilizarea celor din zonă vizavi de protejarea mediului înconjurător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În trei ore, am reușit să strângem peste 100 de saci de plastic, textile și alte gunoaie aruncate la întâmplare pe islaz. Sperăm ca o astfel de acțiune să îi facă pe toți ceilalți să nu mai arunce gunoaie la întâmplare și să se gândească că planeta noastră le rămâne copiilor noștri. Ce planetă vrem să le lăsăm moștenire?”, au transmis cei implicați în acțiunea de ecologizare.

sursa foto: reporter24.info

Andreea TIGOIANU

Politica