vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Liderul se teme de lanternă: „Va fi cel mai greu meci al nostru”

În cel mai dezechilibrat meci al campionatului, liderul FCU Craiova pornește cu frică înfruntarea cu Pandurii Târgu Jiu

FCU Craiova, grație în special startului de sezon, când l-a avut la cârmă pe Nicolo Napoli, a ajuns pe prima poziție a clasamentului. Cele 5 victorii și 2 remize ale italianului au fost completate cu 2 victorii și 4 egaluri de interimarul Vasilică, plus o eliminare din Cupa României, pe Oblemenco. Urmează ultimul meci oficial al anului.
În ciuda seriei de invincibilitate din campionat, Vasilică privește cu groază duelul cu Pandurii, anunțând că va fi un meci infernal.
„Va fi un meci extrem de dificil! Din ceea ce am văzut până acum, Pandurii a creat foarte multe probleme adversarilor. Au pierdut multe meciuri la limită, aşa că o să fie un meci aprig. Acolo sunt jucători tineri, dornici de afirmare, cu potenţial evident. Cred că o să fie cel mai greu meci al nostru! Atunci când întâlneşti un adversar care joacă la sânge, trebuie să reuşeşti să te mobilizezi la maximum. Sperăm să menţinem acel ritm de concentrare, să intrăm pe teren şi să câştigăm. Cred că valoarea echipei Pandurii este alta. Dacă ar fi avut condiţiile necesare, sunt convins că ar fi fost mult mai sus în clasament”, a declarat Vasilică, pentru accentingorj.ro.
Pandurii au acumulat 7 puncte până acum din 39 posibile, fiind pe ultimul loc în clasament.
Dan Vasilică a repetat că a ajuns de conjunctură antrenor al Craiovei lui Mititelu și că va veni un nou tehnician: „Este evident că va veni un nou antrenor. Eu am fost instalat pe această poziţie doar ca să asigur interimatul. Nu s-a pus, nicio clipă, problema să rămân mai mult pe bancă. Din această poziţie, îmi doresc să ajut cât mai mult clubul, însă cu siguranţă va veni cineva din iarnă. Este firesc să se întâmple acest lucru, pentru ca echipa să aibă un cadru prolific. Vrem să continuăm cu aceleaşi rezultate, chiar mai bune, pentru că se putea şi mai bine, şi la finalul sezonului să obţinem promovarea mult dorită”.
Dan Vasilică nu va lua loc pe bancă la ultima reprezentație a Craiovei din liga secundă în 2020, fiind infectat cu Covid 19. În aceeași situație sunt secunzii Dănănae și Filip, precum și patronul Mititelu jr, dar și jucătorii Bradley Diallo şi Jeremy Huyghebaert.
Pandurii – FCU Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, în cadrul etapei a 14-a din Liga a doua.

Politica