duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Angajată de la Protecţia Copilului Gorj, bătută de un tânăr de 16 ani

Un adolescent în vârstă de 16 ani, beneficiar în sistemul protecţiei copilului, a lovit cu pumnul o angajată a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Agresiunea a avut loc la începutul acestei luni, într-un apartament de tip rezidenţial. După ce a fost lovită, femeia a sunat la 112.
„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către o femeie, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că a fost agresată de către un tânăr, de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu. În cauză a fost întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
Ulterior, tânărul agresor a fost introdus într-un program de consiliere psihologică: „În cadrul unuia dintre serviciile sociale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj a avut loc un incident între o angajată şi un beneficiar, în care se pare că angajata a fost agresată de către acesta. Imediat a fost anunţată poliţia, care s-a deplasat la faţa locului, precum şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, la ora actuală fiind în derulare o anchetă. După incident, beneficiarul a fost introdus într-un program de consiliere psihologică”, a spus Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj, potrivit adevărul.ro.

Politica