vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Acțiune de ecologizare a ambelor maluri ale râului Olănești

Organizația Municipală din Râmnicu Vâlcea a Partidului Ecologist Român a întreprins o acțiune de ecologizare a ambelor maluri aparținând râului Olănești. „Desfășurarea de forțe” a avut loc în weekend, iar peste 200 de membri PER și-au petrecut ziua pentru susținerea practică a acestui proiect de protejare a mediului înconjurător.

 Dotați cu mănuși și saci menajeri, participanții au colectat aproximativ 3 tone de deșeuri. La acțiune au participat Președinta Organizației PER Râmnicu Vâlcea, Maria Carmen Preda, Președinta Organizației de Femei, Irina Maria Argeșanu și Președinta Tineretului PER, Loredana Pițigoi.

„Suntem bucuroși că am putut organiza și participa la o asemenea acțiune de protejare a mediului. De asemenea, suntem foarte mulțumiți de faptul că, de fiecare dată, demersului nostru i se alătură un număr foarte mare de participanți cărora le mulțumim pentru modul cum înteleg să procedeze la ecologizarea albiei râului Olănești. Acțiunea noastră este un succes nu doar prin cantitatea de deșeuri colectată, care este destul de mare, ci și prin prisma faptului că noi dorim să cultivăm spiritul civic și să atragem atenția asupra dimensiunilor poluării cu deeuri din plastic. Marea echipă a PER Râmnicu Vâlcea a derulat azi doar o etapă dintr-o campanie în care așteptăm cât mai mulți parteneri din comunitatea locală”, a declarat Carmen Maria Preda, viceprimarul Râmnicului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: voceavalcii

Politica