marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Un tânăr din Târgu Jiu a fugit, din nou, de la domiciliu

Popescu Constantin-Florin, de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit.
Polițiștii au fost puși în alertă, dar se pare că nu este prima dată. Au mai fost cel puțin două astfel de escapade ale tânătului, doar în anul 2019: una în luna octombire, iar cealaltă în luna august.


„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului, persoana fiind pusă în urmărire. În continuare se desfăşoară activităţi specifice pentru depistarea minorului, acesta fiind cunoscut cu plecări repetate”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.


Semnalmente: înălţime 1,65-1,70 m, greutate 60 kg, păr şaten, tuns scurt cu freză pe partea dreaptă, ochi căprui, ten deschis și prezintă o aluniţă pe obrazul stâng sub ochi. În momentul plecării tânărul era îmbrăcat într-o pereche de trening de culoare negru cu dungă de culoare alb pe margine, un hanorac cu glugă de culoare negru cu dungă de culoare alb pe margine, un tricou alb,iar în picioare purta o pereche de pantofi sport tip Adidas de culoare alb cu negru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica