duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Horoscop 9 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi complicată

Berbec: Poate fi o zi complicată, în special din cauza unor neînțelegeri pe care nimeni nu are prezența de spirit să le sesizeze și să le clarifice.

Taur: Ar fi bine să nu ai cine știe ce așteptări, ca să nu fii dezamăgit. Dacă, în schimb, vei fi mai deschis la ceea ce vine spre tine, ai putea avea mici surprize plăcute.

Gemeni: Ar fi bine să abordezi această zi din postura omului generos, dispus să treacă cu vederea defectele celorlalți, ca să beneficiezi de aceeași bunăvoință și tu, atunci când va fi cazul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac: Este posibil să îți fi rămas în minte o neîmplinire anume și din acest motiv să îți umbrești zilele singur. Ar fi bine să abordezi ceva mai constructiv astfel de evenimente.


Leu
: Multe dintre aspectele legate de muncă sunt o sursă de stres constantă și asta înseamnă uzură permanentă. Ori găsești o soluție ca să faci față stresului, ori schimbi ceea ce te stresează.

Fecioară: S-ar putea să vezi mai mult umbrele pe care le subliniază această zi și să pierzi din vedere partea bună care există în orice om și orice situație.

Balanță: Dincolo de pericolul de a provoca sau a asista la exploziile temperamentale ale unor parteneri, există șansa de a trăi momente frumoase, cu aceleași persoane, după furtună.

Scorpion: Sunt posibile unele momente de slăbiciune pe care să le pui pe seama oboselii sau a stresului. De fapt, sunt răbufniri ale unor probleme sufletești nemărturisite.

Săgetător: Iese la lumină o adevărată avalanșă de nemulțumiri legate de cei dragi, de pasiunile care te însuflețesc și de tot ce iubești tu, în general.

Capricorn: Ar fi păcat să te concentrezi doar pe ceea ce nu funcționează în casă și în familie, chiar dacă aceste probleme îți atrag atenția constant.

Vărsător: Există riscul unor discuții în contradictoriu care nu vor duce decât la un consum inutil și la pierdere de vreme. Mai bine stai departe de orice context tensionat, dacă se poate.

Pești: Incep să iasă la iveală cauzele mai profunde ale nemulțumirilor tale legate de domeniul financiar. Poate că nu îți convin veniturile partenerului sau cheltuielile acestuia.




Politica