duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

O tânără a sărit de la etaj

https://www.youtube.com/watch?v=GHAeyazKrms&feature=youtu.be

UPDATE/ Este vorba, de fapt, despre o tânără de 24 ani, care ar fi fost depresivă şi ar fi vrut să se sinucidă. Mama ei ar fi încercat să o ţină, să nu cadă de la etaj. Tânăra a fost dusă cu ambulanţa la spital.

Iniţial, prietenul fetei a sunat la 112 şi a anunţat că tânăra i-a dat un mesaj şi i-a spus că seara trecută ea şi mama ei au fost violate de un bărbat care a intrat peste ele. Băiatul ar fi dat însă o adresă greşită, iar poliţiştii nu au găsit-o. Tânărul a revenit apoi cu apel la 112 şi a anunţat că fata vrea să se sinucidă. De data aceasta a dat adresa corecta. Poliţiştii nu au mai avut ce face, în ajutorul fetei săriseră vecinii cu o pătură. Ipoteza violului nu a fost confirmată de mamă. Se pare că tânăra era depresivă în ultima vreme.

––

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Craiova, în zona Rendez-Vous. Încă nu se ştie dacă a vrut să se sinucidă sau a fost un accident. Totul s-a petrecut sub privirile mai multor oameni care au încercat să îl salveze. Oamenii au luat o pătură în care l-au prins după ce a căzut. Căderea i-a fost atenuată de un aparat de aer condiţionat. Toată scena a fost filmată de persoane aflate în apropiere. Imaginile au ajuns pe facebook. Martorii spun că după 15 minute, la faţa locului nu ajunsese nici un echipaj de la Ambulanţă. Doar 2 agenţi de poliţie.

Bărbatul ar fi scăpat cu viaţă

Politica