sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Horoscop 6 februarie 2020. Schimbări majore pentru zodia Gemeni

Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor avea parte de o zi solicitantă, dar plină de surprize din partea celor dragi. În acest context, berbecii vor lăsa de-o parte grijile și se vor bucura de veștile primite, care le vor face ziua mai frumoasă și le va schimba starea de spirit.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii vor lua parte la un eveniment important alături de membrii familiei. Așadar, vor avea ocazia de a se reîntâlni cu rudele și de a petrece timp de calitate în familie. Nativii se vor relaxa și își vor încărca bateriile pentru noile provocări. În plus, e posibil să vă întâlniți și sufletul pereche la eveniment.

Gemeni

Gemenii vor experimenta un nou hobby care-i va ajuta să iasă din zona lor de confort și să-și dezvolte calitățile personale. Fie că este vorba de dans, pictură sau un sport extrem, nativii vor privi totul ca o provocare, iar la finalul zilei vor fi mai mult decât mulțumiți de reușitele lor.

Rac

Pentru raci e momentul să demonstreze că sunt cei mai buni. În acest sens, nativii vor depune foarte mult efort pentru a-și impresiona șefii și cine știe, poate vor primi și o mărire de salariu. De asemenea, racii vor da dovadă de profesionalism și se vor implica în proiecte importante.

Leu

Leii s-ar putea să treacă printr-o despărțire joi. Aceștia și-ar putea lua la revedere de la o relație, de la un proiect sau de la o echipă. Însă, acest lucru va fi privit de nativi ca pe-o nouă etapă a vieții lor, în care vor porni cu planuri și vise mărețe. În plus, nativii vor da dovadă de o energie debordantă.

Fecioară

Nativii tânjesc după o vacanță într-o țară exotică, unde să fie cald iar grijile să nu existe, însă din păcate din punct de vedere financiar nu își permit această călătorie. Însă, simplul gând le va oferi fecioarelor o stare de bine și îi va încuraja să găsească noi metode pentru a face economii.

Balanţă

Balanțele decid să ia o pauză și să-și analizeze cu atenție sentimentele. Se pare că tunelul emoțional prin care au trecut în ultima perioadă i-a destabilizat pe nativi, așa că e momentul să se pună din nou cu picioarele pe pământ. După acestă etapă, nativii vor fi pregătiți pentru următoarele provocări.

Scorpion

Scorpionii au trecut prin foarte multe dezamăgiri în ultima perioadă, așa că decid să se închidă în ei. Sfatul astrologilor pentru acești nativi este să încerce să fie mai deschiși și mai comunicativi și să nu evite să ceară sfatul unui prieten sau unui membru al familiei în care au încredere.

Săgetător

Pentru Săgetători se anunță o zi plină de surprize. Aceștia vor face cunoștință cu o persoană care le va schimba complet viața. De asemenea, astrologii prevăd câștiguri substanțiale în plan financiar pentru săgetători, însă astrele îi atenționează să fie cumpătați cu banii pe care-i cheltuie.

Capricorn

Capricornii se vor premia joi. Nativii își vor cumpăra ceva ce își doresc de foarte mult timp, drept premiu pentru toată munca și tot efortul depus în ultima perioadă. Așadar, se anunță o zi relaxantă și plină de voie bună, în care nimeni și nimic nu va sta în calea fericirii voastre.

Vărsător

Acești nativi își vor dedica ziua treburilor casnice, pe care le-au trecut pe al doilea plan de câteva zile bune. Însă, în sfârșit, vor avea o pauză pentru a-și pune lucrurile la punct și în gospodărie. Iar în ciuda faptului că nu vor sta deloc locului, nativii se vor bucura de timpul petrecut în căminul lor.

Pești

Peștii vor intra într-un conflict cu un prieten sau cu un membru al familiei, care va fi amplificat de comportamentul acestora. Sfatul astrologilor pentru acești nativi este să abordeze situația cu calm și să încerce să găsească o rezolvare.

Politica