miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Gorj. Elev, premiat la un concurs internațional de informatică

Ioan (Giovani) Popescu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, a câștigat medalia de bronz la un concurs internațional de informatică.

„IATI (International Autumn Tournament in Informatics, Shumen-Bulgaria, 2019) este una dintre cele cinci competiții internaționale de prestigiu la care România participa. Aflată la a XI-a ediție, competitia a reunit în acest an peste 200 de concurenți (juniori și seniori) din mai mult de 10 țări“, a explicat profesorul Eugen Nodea pe pagina sa de Facebook.

Ioan Giovani Popescu a câștigat, în acest an, la Olimpiada Națională de Informatică, medalia de aur și „Mențiune“ acordată Ministerul Educației Naționale și calificarea în Lotul Național de Informatică. Și anul trecut, Giovani Popescu a reușit să se califice Lotul Național de Informatică, scrie igj.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și anul trecut, la Concursul internațional „Autumn Tournament in Informatics – Bulgaria 2018“, elevul Ioan (Giovani) Popescu a câștigat medalia de bronz, iar la Balcaniada de informatică, pe cea de argint.

Politica