sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Primarul care umilește niște bătrâni cadorisiți cu plăpumi: „Ca să putem ajunge și noi la bani, de la voi cerem voturi!”

Primarul comunei Prunișor, județul Mehedinți, baronul Nandi Covlea, un mare propagandist PSD, dovedește, în continuare, că este un om cinic și din topor, cu un mod de gândire bolnăvicios și cu un comportament de vătaf. Bogătașul și-a făcut apariția la un eveniment public la care i-a premiat pe bătrânii comunei, cu peste 50 de ani de căsnicie, cu plăpumi. De la festivitate nu au lipsit nici lăutarii, dar nici cerința principală a mahărului pesedist: voturile. „Ca să putem ajunge și noi la bani, de la voi cerem voturi!”, le-a pus în vedere primarul Nandi Covlea bătrânilor cadorisiți cu plăpumi.

O sală de Cămin Cultural nou amenajat plină de pensionari și un discurs tradițional de campanie electorală! De asta au avut parte bătrânii comunei Prunișor, din partea unui primar pe care mulți îl consideră o adevărată fantomă, datorită aparițiilor sale foarte rare prin comună. Așa se face că dacă tot a apărut, nu a venit cu mâna goală. În onoarea cuplurilor cu peste 50 de ani de căsnicie, primarul Nandi Covlea a adus cadou plăpumi. Fiecare cuplu venerabil a primit câte o plapumă.

Bos-ul de comună: Comportament de vătaf, mod de gândire bolnăvicios

Policlinica Buna Vestire Craiova

Diploma și plapuma au fost cadourile de bază dăruite de bos-ul Nandi Covlea. Dar cadourile nu sunt degeaba ci cu o singură condiție: voturile! „Ne-am gândit să și premiem familiile care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie, lucru foarte important și exemplu de urmat. Ce mai avem noi de făcut ca să fim acolo unde trebuie? Să băgăm gazele în comuna Prunișor. Nu v-am mințit niciodată cu nimic! Vom avea gaze și atunci putem spune că avem de toate. Dumneavoastră nu vă cere nimeni nimic, decât voturi. Ca să putem și noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi, nimic altceva, decât voturi, iar dumneavoastră știți acuma!”, le-a spus primarul Nandi Covlea localnicilor de vârsta a treia cadorisiți cu plăpumi.

Politica