luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Începe Cupa Craiovei la baschet masculin

Sala Polivalentă din Bănie va găzdui un turneu amical de baschet masculin. Cupa începe sâmbătă, 28 septembrie, iar în cadrul competiției patru echipe se vor lupta pentru trofeu: SCM U Craiova, Steaua București, Dinamo București și Rabotnicki, din Macedonia.

În total, iubitorii baschetului vor putea urmări 4 meciuri. Rundele de start, semifinalele, vor avea loc sâmbătă, în timp ce finala mică și cea mare vor fi duminică. Echipa gazdă, SCM U Craiova, va da piept în primul meci cu câștigătoarea Cupei Macedoniei.

În acest week-end vom avea un turneu acasă cu trei echipe, care au câştigat 50 de titluri naţionale. Sâmbătă vom juca împotriva echipei Rabotnicki, care a câştigat în sezonul trecut Cupa Macedoniei şi s-a calificat în play-off. Vom avea ocazia să prezentăm lotul de jucători pentru sezonul viitor în faţa propriilor suporteri”, a spus Aco Todorov, antrenorul oltenilor.

Baschetbalistul Craiovei, Bogdan Ţibîrnă, simte că alb-albaștrii încep să formeze un grup puternic sub comanda lui Aco Todorov. Craiovenii nu au suferit accidentări în pregătiri.

Am trecut cu bine peste primele partide amicale şi mă bucur că nu s-a accidentat nici un jucător. Important este ca la primul meci din campionat să fim în formă optimă. Cred că începem să formăm un grup puternic”, a declarat Ţibîrnă.

Programul turneului de baschet din Bănie:

Sâmbătă, 28.09.2019:

Ora 18:00: SCM “U” Craiova – Rabotnicki (Macedonia);

Ora 20:00: Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti;

Duminică, 29.09.2019:

Ora 17:00: Finala mică;

Ora 19:00: Finala mare.

Politica