sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Impresarul a dezvăluit: Cicâldău, ofertă din Italia!

Impresarul lui Alex Cicâldău, Pietro Chiodi, a mărturisit că jucătorul a fost dorit de Bologna, care a înaintat o sumă de bani concretă pentru a-l lua pe jucător. Oltenii țin însă la clauza de 7 milioane de euro.

„Bologna l-a ofertat pe Cicâldău. Ei au dat 3,5 milioane – 4. Craiova dorea 7 milioane, nu ajungeau italienii la cifrele alea. În următoarele perioade de mercato, ori în iarnă, ori în vară, Cicâldău va pleca. Cicâldău a fost și în atenția unor formații care joacă în Champions League la ora asta. Nu au făcut oferte, dar au venit, l-au văzut de mai multe ori. Nu e că nu s-au convins, dar suma pe care a cerut-o Craiova a fost prea mare”, a declarat Pietro Chiodi la Digi sport Matinal.

Managerul CSU a anunțat, în schimb, că de la echipă nu va pleca nimeni:
„În momentul ăsta nu mai pleacă nimeni și nu mi-am dorit să plece nimeni. Eu până nu mă conving și nu evaluez jucătorii, nu pot da drumul nimănui. În aceste zile mi-au fost propuși vreo 200 de jucători. Nu știu câți am apucat să văd, dar câte 7-8 pe zi am vizionat, iar Papură la fel, plus alte persoane. Ne-am rezolvat în a lua acești jucători în momentul de față, mi-aș mai fi dorit unul-doi. Mai vedem dacă din cine a rămas liber de contract vom mai putea aduce pe cineva”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica