duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Bărbat de 65 de ani, prins la furat într-un magazin din Târgu Jiu

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din comuna Godinești a fost surprins în timp ce sustrăgea produse cosmetice de pe raftul magazinului și le ascundea sub hainele sale. Produsele furate valorau aproximativ 100 de lei.
„Polițiștii din cadrul Poliției Târgu Jiu au fost sesizați de o angajată a unei societăți comerciale de pe raza localității despre faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras de pe rafturile magazinului mai multe produse. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 6 de ani din comuna Godinești ar fi sustras de pe rafturile magazinului mai multe produse cosmetice pe care le-ar fi ascuns în obiectele de vestimentație și cu care a trecut de casele de marcat fără să le achite, cauzând un prejudiciu de peste 100 de lei”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Totodată, oamenii legii au recuperat bunurile și le-au restituit reprezentanților instituției comerciale.

Politica