luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Parcul „Tineretului”, inaugurat astăzi

Noul parc al Slatinei care, prin votul locuitorilor orașului a primit denumirea „Tineretului”, va fi inaugurat astăzi. Noul parc a fost amenajat pe o suprafață de peste 3 hectare, în locul fostei unități militare. 

Inaugurarea are loc la orele prânzului. Conform reprezentanților Primăriei Slatina, complexul de agrement va fi deschis publicului cu Street Food Festival, care începe tot vineri, de la ora 12.00. Aceștia menționează că slătinenii vor putea servi preparatele delicioase în timp ce se relaxează pe gazon și se vor putea bucura de tot ce le oferă cel mai modern parc din oraș.
Numele noului parc a fost ales în cadrul campaniei „Votează numele parcului TĂU”, inițiată de primarul Emil Moț.
„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru interesul pe care l-ați manifestat, pentru implicare şi pentru numărul mare de voturi. Cu bucurie vă anunț că ați decis prin vot majoritar ca numele noului parc construit pe amplasamentul fostei unități militare să fie: PARCUL TINERETULUI”, a anunțat edilul.
Acesta a adăugat că,  „dat fiind faptul că a existat o concurență strânsă intre opțiunile „Tineretului” și „Eroilor”, iar diferența între aceste două denumiri a fost una mică, strada vecină parcului, care până în prezent nu avea o denumire, se va numi Aleea Eroilor”.

Politica