vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Koljic, trei săptămâni pe tușă!

Accidentarea din meciul cu Armenia este una destul de serioasă și-l va ține pe vârful bosniac departe de gazon pentru următoarele 3 jocuri.

Koljic a debutat la finalul săptămânii trecute într-un joc oficial pentru Bosnia și Herțegovina. Atacantul oltenilor a intrat în minutul 86 al partidei cu Armenia, în locul vedetei Dzeko, dar s-a rupt după numai 3 minute, astfel încât nu a mai bifat momentele de final ale disputei. Accidentarea este una serioasă, jucătorul fiind suspect de ruptură musculară.
Robert Prosinecki, selecționerul Bosniei, a declarat după meci: „Îmi pare rău pentru Koljici. Accidentarea îl face indisponibil pentru următorul meci, unul foarte important, cu Grecia”.
Perioada de refacere în cazul acestui tip de accidentări este de regulă de minim trei săptămâni. Ceea ce înseamnă că Elvir Koljic, golgheterul oltenilor, nu va rata doar meciul cu FCSB, ci și pe cele cu FC Viitorul din Cupa României și CFR Cluj. Koljic a marcat 13 goluri și a oferit 2 pase decisive în tricoul formației oltene.

Politica