sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Cel mai titrat jucător al CSU, pe picior de plecare! „Am vorbit cu el!”

În startul lui 2019, CSU Craiova este pe punctul de a se despărți de Florin Gardoș, jucător căzut în dizgrația lui Mangia.

 

Poli Iași a deschis negocierile pentru achiziționarea lui Florin Gardoș de la CSU Craiova. Anunțul l-a făcut Flavius Stoican, tehnicianul oltean al moldovenilor. „Mi-l doresc, desigur. Am vorbit cu el. De asemenea, i-am contactat pe conducătorii Craiovei și aștept decizia lor”, a spus Stoican pentru gsp.ro. Tibor Selymes, directorul sportiv al lui Poli Iași, a întărit faptul că ieșenii s-au lansat pe această pistă: „Dacă Gardoș este fizic ok, el poate reprezenta o soluție. Ne mai trebuie un portar, un mijlocaș și un vârf”.

 

În prealabil, Marcel Popescu, președintele oltenilor, afirmase: Toate informațiile despre plecări sau veniri le veți avea în ziua de 7 ianuarie, la reunire, pentru că pe 8 vom pleca în cantonament, în Antalya. Nu mă pot pronunța de pe acum. Florin și-a spus punctul de vedere, clubul nici nu împărtășește, dar nici nu pune în discuție ideea jucătorului. Dacă vedem din unghiul lui, îi dăm dreptate, că vrea să joace, are o vârstă. Dacă ne uităm din partea noastră, nimeni nu i-a interzis să joace. În același timp, nu cred că un club poate să confere unui jucător postul de titular incontestabil.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Gardoș este jucătorul cu cel mai impresionant CV care a ajuns în ultima vreme în Bănie. El avea în palmares două titluri de campion al României cu Steaua București, obținute în 2013 și 2014, o Cupă a României și o Supercupă. Și-a mai adăugat în scurta perioadă petrecută în Bănie încă o Cupă a României. În 2014 a fost cumpărat de Southampton de la Steaua cu 6,8 milioane de euro. Are 14 prezențe în prima reprezentativă a României.

 

Politica