luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Prezentatori tv acuzaţi de deţinere de droguri de risc

Prezentatorii Emma Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa (Realitatea TV), fostul ei iubit au fost puşi sub învinuire pentru deţinere de droguri de mare risc. În vară, aceştia au fost prinşi într-un club cu ţigări cu cannabis.

Prin ordonanţa din data de  02.10.2018,   procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus  efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicată.

În fapt s-a reţinut că  la data de 11.08.2018,  în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spațiul unde se desfășura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept,  droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis în amestec cu tutun”, precizează Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizat şi Terorism.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica