vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

A picat împrumutul lui Bărbuț la Botoșani: „Rotaru m-a lăsat cu ochii în soare”

Come-back-ul lui Nuno Rocha în Bănie îl lasă pe Cristi Bărbuț în afara formulei de bază. Jucătorul ceruse mai multe minute staff-ului italian de la CSU Craiova.

Bărbuț nu-l va urma pe Mihai Roman la FC Botoșani. Anunțul l-a făcut Valeriu Iftime, patronul grupării moldovene.

Am avut o discuţie cu domnul Rotaru în urmă cu două săptămâni şi ne înţelesesem să mi-l dea pe Bărbuţ împrumut. Chiar am făcut şi formalităţile şi le-am trimis documentele, dar nu am mai primit niciun răspuns de la ei. Ne-au lăsat cu ochii în soare. Nu am mai putut să stau după Bărbuţ şi o să aduc un alt fotbalist ca să-l înlocuiască pe Mihai Roman”, a spus Iftime, potrivit Fanatik.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Moldovenii și-au acoperit posturile deficitare

Între timp, moldovenii au acoperit posturile deficitare prin achiziționara lui Diego Fabbrini, fost internațional italian, și a mijlocașului Losseni Karamoue, care are în CV peste 100 de partide în prima ligă franceză. Astfel încât, interesul pentru Bărbuț s-a estompat.

Bărbuț, titular cu Dinamo

Cristi Bărbuț a fost unul dintre actorii principali ai succesului repurtat sâmbătă de CSU Craiova în fața lui Dinamo, scor 3-0. Însă jucătorul de bandă are în acest sezon doar 4 apariții în alb-albastrul oltenilor (în total 196 minute), din 10 posibile, incluzând aici și meciurile europene și Supercupa. Venit în vara anului trecut, Bărbuț are contract cu CSU până în 2021.

Politica