joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Start cu victorie pentru campioni

Voleibaliştii craioveni au început sezonul cu un succes important în faţa formaţiei Explorări Baia Mare, în meciul disputat, sâmbătă, în deplasare. SCM U Craiova s-au impus în prima etapă a Diviziei A1 cu scorul de 3-1 (16-25, 18-25, 25-22, 23-25), după ce au început meciul în forţă, câştigând primele două seturi de o manieră lejeră, dar gazdele şi-au revenit în setul trei. Actul patru al meciului de la Baia Mare a fost adjudecat de craioveni la limită, însă suficient pentru a le consemna prima victorie a sezonului, una pe care antrenorul Dănuţ Pascu o consideră meritorie.

O victorie muncită şi meritată. Sunt mulţumit de primele două seturi, după care am avut o scădere nepermisă, însă trebuie să remarc mobilizarea echipei în setul 4, când a jucat exact şi băieţii au dovedit că-şi doresc victoria”, a declarat antrenorul echipei craiovene masculine de volei.

În etapa a doua, SCM U Craiova va întâlni acasă CS U Cluj, meciul fiind programat la mijlocul săptămânii, miercuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fetele lui Săvoiu, perdante în prima etapă

Echipa feminină de volei a SCM U Craiova n-a reuşit să obţină puncte din prima etapă a campionatului, în care au întâlnit, sâmbătă, la Craiova, CSU Galaţi. Voleibalistele pregătite de Daniel Săvoie au pierdut cu 3-1 confruntarea cu echiap gălăţeană, scorul pe seturi arătând astfel: 21-25, 25-21, 16-25, 21-25. Începutul nefast de sezon nu l-a mulţumit pe noul antrenor al echipei craiovene feminine de volei, care nu se aştepta la acest eşec.

A fost un rezultat neaşteptat. În unele momente jucătoarele nu au respectat tactica. Altceva nu pot să comentez”, a spus Daniel Săvoiu după meciul cu CSU Galaţi.

Miercuri craiovencele se vor deplasa pe terenul formaţiei CSM Târgovişte pentru al doilea meci din acest start de campionat.

 

Politica