sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

PNL Dolj transmite că este “o echipă unitară”

Preşedinţii PNL Dolj şi Craiova, alături de parlamentarii doljeni ai partidului au susţinut duminică o conferinţă de presă, scopul principal declarat al acesteia fiind transmiterea mesajului că liberalii din judeţ sunt “o echipă unitară”.

Deputatul Ionuş Stroe, şeful de campanie al candidatului PNL la Primăria Craiova, Pavel Badea, a declarat că  “este cât se poate de limpede pentru oricine în acest judeţ” că oferta politică a PNL pentru alegerile din iunie “este una serioasă, responsabilă”, dar tot el a firmat că partidul  readuce acest lucru „ în atenţia publică pentru a recâştiga încrederea” alegătorilor.

Proaspăt numit preşedinte unic la PNL Dolj, candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Nicolae Giugea a afirmat:

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este ultima zi în care vom folosi termenii de “fost PNL”, fost “PDL”, începând de mâine încolo vom vorbi numai de Partidul Naţional Liberal. Suntem o echipă unitară, ne cunoaştem capacitatea de muncă, ne cunoaştem potenţialul. Dacă ar fi să mergem pe nota nu întotdeauna foarte realistă a PSD-ului, aceea că vor câştiga 95 de primari, vă spun că noi vom câştiga 96 de primari din 111. Nu venim cu aceste date, avem o analiză realistă, iar rezultatele vor fi surprinzătoare pentru PSD, marele PSD care la nivelul judeţului Dolj are mai puţin cu 300% senatori decât are PNL şi avem cu 150% mai mulţi deputaţi decât marele partid social-democrat, cum se consideră ei.

În momentul de faţă suntem singurul partid care a lansat oferta pentru Consiliul Judeţean. Am văzut că atunci când cineva a ieşit şi a spus că domnul Prioteasa va fi candidatul PSD la Consiliul Judeţean, a fost exclus din partid, suntem curioşi să vedem cine va fi candidatul PSD”.

Giugea a mai spus că în campanie, PNL Dolj nu va mitui alegătorii cu mici şi bere şi că va respecta legea electorală “în totalitate”, dar şi că nu se vor face alianţe pre-electorale. Totodată acesta a anunţat că deputatul Ștefan Stoica este şef de campanie la nivelul judeţului Dolj.

Pavel Badea, candidatul PNL la funcţia de edil-şef al Craiovei a declarat, la rândul său: “Întâlnirea cu dumneavoastră ne dă nouă posibilitatea să transmitem un mesaj de unitate membrilor noştri, dar şi adversarilor noştri. PNL Dolj este o structură unitară care îşi doreşte şi la nivel de Dolj şi la nivel de Craiova să câştige cele două funcţii importante”.

 

 

 

Politica