luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Nomazi în buricul târgului

Update/ Terenul unde s-au instalat romii este unul privat. Proprietarul, suparat că locatarii își parchează mașinile pe terenul său, ar fi găsit de cuviință să aducă familia de romi în speranța că locuitorii din zonă nu își vor mai lăsa mașinile acolo. Proprietarul începuse și să împrejmuiască locul, însă cum nu avea autorizație de construcție, Poliția Locala i-a cerut să îl dea jos. Familia de romi a fost amendată cu 500 lei, iar proprietarul ar fi promis că îi va duce înapoi, de unde i-a adus.


 

O familie de țigani s-a instalat cu căruța și calul în parcarea unui bloc din cartierul craiovean Rovine. Se întâmplă în parcarea blocului H5, la doar doi pași de școala 39.

Aseară cei 5-6 romi (locatarii nu știu exact câți sunt pentru că unii dintre ei „tot vin și pleacă”) au și făcut focul în parcare, probabil să se încălzească, iar de dimineață calul lor, priponit de un pom, păștea în grădina blocului. Și pentru a nu fi văzuți din stradă au parcat și o dubă în față, unde, spun unii dintre locatari, mai dorm câțiva dintre romi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii din zonă spun că se tem pentru siguranța lor.

Până în acest moment nu știm cum s-a ajuns în această situație. Încercăm să luăm legătura cu reprezentanții Primăriei.

Vom reveni cu informații. 

Politica