marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Început facil de play-out

Formaţia craioveană a debutat în faza play-out-ului Ligii I cu o victorie clară în faţa lui FC Voluntari, scor 3-0, în partida de duminică după-amiază disputată pe stadionul Extensiv din Craiova. Pentru CSU Craiova, tânărul luat în vederi de FC Barcelona în urmă cu ceva timp a contribuit decisiv la succesul din weekend, cu două goluri care au adus siguranţă echipei din Bănie. În minutul 29, Andrei Ivan a deschis scorul în confruntarea cu Voluntari, cu un şut aprig din apropierea careului advers, care a zguduit plasa oaspeţilor. Cu şapte minute înainte de finalul primei reprize, Voluntari a rămas în inferioritate numerică, Filipov fiind eliminat după o intrare dură asupra lui Vătăjelu. Alcenat a fost trimis şi el în afara terenului înainte de pauză pentru cumul de galbene, astfel oaspeţii au evoluat în partea a doua a meciului în opt jucători de câmp. Superioritatea numerică s-a văzut în repriza a doua, iar craiovenii şi-au mărit avantajul prin acelaşi Ivan (50) şi printr-o reuşită a lui Nuno Rocha (68). Victoria Craiovei o clasează pe primul loc în clasamentul play-out-ului, cu 19 puncte, la egalitate cu CSMS Iaşi. În următoarea etapă, CSU se va deplasa la Concordia Chiajna, pe 12 martie.

 

CSU Craiova – FC Voluntari 3-0 (1-0)

Au marcat: Ivan 29, 50, Nuno Rocha 68

Policlinica Buna Vestire Craiova

Stadion: Extensiv, Craiova

CSU: Straton – Dumitraş, Acka, Kay, Vătăjelu – Ivan, Zlatinski, Madson, Bancu (69 Petre) – Nuno Rocha, Măzărache (65 Hergheligiu).

Antrenori: Daniel Mogoşanu, Victor Naicu

Voluntari: Balauru – Filipov, Novakovic, Țîru, Barna – Moke – Alcenat, Kone (79 Novac), Rus, Iorga (57 Enceanu) – Voduţ (51 Chitoşcă).

Antrenor: Ionel Ganea

Arbitri: Marius Avram, Florin Danşa, Bogdan Gheorghe. R.: Florin Mazilu

Observatori: Imilian Șerbănică, Dan Berbecaru

Eliminaţi: Filipov 38, Alcenat 44

Politica