sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Colectiv. Bilanțul a crescut la 64 de morți

Un tânăr de 22 de ani din Petroșani, internat la Spitalul Floreasca, în urma incendiului din Colectiv, a murit astăzi. Băiatul a încetat din viață din cauza unor complicații hemoragice.

Reamintim că tragedia a avut loc pe 30 octombrie 2015, iar până la această oră, bilanțul morților a ajuns la 64 de persoane. 


Încă o persoană rănită în a incendiul care a avut loc pe 30 octombrie în clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa luni într-un spital din Marea Britanie. Numărul victimelor a ajuns la 63. Este vorba de Cristi Mitroi, un tânăr fotograf, în vârstă de 30 ani, din Băilești. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

UPDATE/ O tânără în vârstă de 27 de ani, rănită în incendiul de la Colectiv a murit marți dimineața. Tânăra era internată la Spitalul de Arși din București. Bilanțul victimelor a ajuns la 62.

UPDATE/ Numărul persoanelor care au decedat în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 61. Luni (14.12) a mai murit o tânără de 36 de ani, care era internată la un spital din Germania.

UPDATE/ Un tânăr de numai 19 ani, rănit în incendiul din Colectiv, a murit duminică într-un spital din Viena. Numărul victimelor a ajuns la 60.

 

UPDATE/ Un tânăr de 22 ani, rănit în incendiul din Colectiv s-a stins din viaţă. Numărul victimelor a ajuns la 59.

 

UPDATE/ Tânăra vâlceancă, Andreea Ştefan, rănită în incendiul din Colectiv, a murit, vineri, la o clinică din Germania. Numărul victimelor a ajuns la 58.

Tânăra, de 28 de ani, fusese operată de către medicii din oraşul Bochum săptămâna trecută.  

 

UPDATE/ Astăzi, o altă fată rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, la Spitalul de Arşi din Capitală. Numărul celor care şi-au pierdut viaţa a ajuns la 57.

 

UPDATE/ Luni dimineata inca unul dintre ranitii din clubul Colectiv a decedat. Este vorba de o fata de numai 18 ani, care se afla in moarte cerebrala. Numarul victimelor incendiului din Colectiv a ajuns, vineri, la 55. O tanara care fusese internata intr-un spital din Germania a decedat.

 

UPDATE/ Încă un rănit în urma incendiului de la Colectiv a decedat. Persoana era internată la Spitalul Bagdasar Arseni. Numărul victimelor a ajuns la 54. 

 

UPDATE/ Încă doi tineri răniţi în tragedia de la Colectiv au murit în noaptea de miercuri spre joi. Cei doi erau internaţi la Spitalul Floreasca. Numărul victimelor a ajuns la 53.

 

UPDATE/ Alex Pascu este cea de-a 51-a victima a incendiului din Colectiv. Basistul trupei Goodbye to Gravity a murit miercuri, în ziua în care a fost transferat în Franţa. A murit pe aeroportul din Paris

 

UPDATE/ Un tânăr cu arsuri de gradul II și III, suferite în urma incendiului din Colectiv, internat în Marea Britanie a murit în această dimineață. Numărul persoanelor decedate a ajuns la 50.

UPDATE/ Numărul tinerilor care au decedat în urma incendiului de la Colectiv a ajuns la 49. Victima era internată într-un spital din Liverpool.

 

UPDATE/ Unul dintre tinerii raniti in incendiul de la Colectiv a murit intr-un spital din Marea Britanie, acolo unde fusese transferat. Numarul deceselor a ajuns la 48.

 

UPDATE/ In urma cu putin timp a fost anuntat si cel de-al 47-lea deces cauzat de incendiul de la Colectiv. Este vorba de unul dintre ranitii care erau internati la Spitalul de Arsi.

Unul dintre ranitii care fusese transferat in Israel, la cererea parintilor, a decedat in aceasta dimineata. Numarul victimelor incendiului de la Colectiv a ajuns la 46. Este vorba de jurnalista Teodora Maftei. Avea 36 ani.

 

UPDATE/ Numărul tinerilor care au murit în urma incendiului de la Colectiv a crescut la 45. Este vorba de bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache. Acesta era transportat cu o aeronava ISU la un spital din Elvetia. Aeronava a fost întoarsa din drum, întrucât tânărul a intrat în stop cardio-respirator. Nu a mai putut fi salvat.

 

Realitatea TV anunta si cel de-al 44-lea deces

Duminica dimineata inca doi oameni raniti in incendiul de la Colectiv au murit. Numarul victimelor a crescut la 43

 

UPDATE/ A fost anuntat si cel de-al 41-lea deces.

UPDATE/ Inca un deces. Inca un ranit in incendiul de la Colectiv a murit. Sunt 40 de oameni care si-au pierdut viata.

 

UPDATE/ Cel de-al 39-lea deces a fost anuntat in urma cu putin timp. Se pare ca este vorba de unul dintre pacientii internati la Spitalul de Arsi.

 

UPDATE/ 38 este numarul oamenilor care au murit. 6 s-au stins din viata astazi, 4 in spitalele din Bucuresti, doi la aterizare in Olanda

 

UPDATE/ Numărul victimelor incendiului de la Colectiv a crescut în această dimineaţă. 

Doua persoane internate la Spitalul de Arşi şi un bărbat internat la Spitalul Universitar au încetat din viaţă.

Numarul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de săptămâna trecută din Capitală a ajuns la 35.

 

Alte aproximativ o sută de persoane, rănite în Colectiv, sunt internate în spitale.

Politica