luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

UPDATE/ Făcuți de râs în public: „Foaie verde Mărioară, mă parcai sub semn afară”

În urma apariţiei în mass-media a informaţiilor referitoare la pagina de Facebook a Poliţiei Locale Slatina, s-a luat decizia închiderii contului respectiv. La cateva ore s-a revenit asupra deciziei. Vom reveni cu informaţii în zilele următoare

 


Polițiștii locali din Slatina și-au făcut pagină de Facebook. Aici, între altele, sunt publicate imagini foto și video cu cetățenii care încalcă legea. În plus polițiștii locali au făcut apel la slătineni să semnaleze faptele antisociale.
"Dacă sunteți martorii unor acțiuni antisociale nu ezitați să apelați numerele 112 sau 0249954. Poliția Locală Slatina mereu alături de dumneavoastră", se arată într-o postare pe pagina de socializare.

De asemenea, polițiștii locali slătineni scriu, pe Facebook, că așteaptă sugestii privind îmbunătățirea activității lor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ideea nu este una nouă, dar poate avea rezultate pozitive.

"Ideea a fost pusă în practică înaintea noastră de colegi de la poliția locală din alte județe. Sperăm ca prin acest cont cetățenii din municipiul Slatina să vadă ca Poliția Locală este alături de ei

Și sperăm ca spiritul civic să nu moară în municipiul nostru, iar cetățenii să apeleze oricând la noi, cum au mai făcut public la numărul de telefon 0249954, sau la numărul de urgență 112, în măsura în care ne sunt redirecționate apelurile să putem rezolva problemele cetățenilor", ne-au declarat reprezentanții Poliției Locale Slatina, contactați chiar pe pagina de Facebook.

Alăturat puteți observa câteva fotografii sugestive, preluate de pe pagina de Facebook a Poliției Locale Slatina.

Vă prezentăm și descrierile polițiștilor, publicate pe rețeaua de socializare:

Foto 1: Trecerea de pietoni este întotdeauna pentru pietoni, nu pentru parcarea autovehiculelor.

Foto 2: Foaie verde Mărioară, mă parcai sub semn afară.

Foto 3 : Tupeu de taximetrist. Sper ca în Slatina să nu se facă taxiuri amfibii, probabil l-am vedea parcat pe acest distins în mijlocul Oltului.

Politica