sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Sinistrații din Vaideeni, în containere și la iarnă?

Sinistrații din Vaideeni dorm și acum în containerele puse la dispoziție de Armată, ori prin vecini. Materialele de construcții pentru noile lor locuințe stau într-un depozit. Aceasta pentru că Guvernul României nu a trimis bani și pentru executarea lucrărilor de ridicare a caselor. 

Primarul Daniel Băluţă susţine, potrivit adevărul.ro, că a depus documente peste documente pentru alocarea acestor bani, atât la Prefectură, cât şi la Guvern, dar fără succes:
“Oamenii vin la primărie să întrebe când se fac casele, ne înjură. Le-am spus mereu să aştepte, să mai aibă răbdare, că asta e situaţia. Ce altceva puteam să le spun ? Ce să fac, că din bugetul local nu pot să execut astfel de lucrări ? Avem nevoie de 1,8 milioane de lei, iar din 2014 şi până în prezent am făcut demersuri încontinuu la Prefectură, la Guvern. Am cerut bani doar pentru manoperă, că pentru altceva, pentru infrastructură de exemplu, nu am îndrăznit să mai cerem bani , Daniel Băluţă, primarul comunei Vaideeni.”
În urmă cu mai bine de un an, aproape 700 de oameni din Atârnaţi,  Vaideeni, au fost afectaţi de inundaţii. Reprezentanții Guvernului au fost atunci la fața locului și au promis că îi vor ajuta pe sinistrați. O parte din promisiune a fost respectată. Materiale de construcții sunt. Rămâne de văzut când vor fi și bani pentru manoperă. 
 

 

sursa foto: adevarul.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica