marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Candidaţii PNL competitori pentru primăria Severin: Bălu şi Cîrjan

Organizația PNL Mehedinți i-a propus pe actualul viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan și pe senatorul Marius Bălu, în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Drobeta Turnu Severin, un sondaj intern urmând să stabilească până la sfârșitul lunii decembrie care este cel mai bine cotat în preferințele alegătorilor. Co-președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a declarat că pe lângă viceprimarul în funcție, Daniel Cîrjan, pentru Primăria Drobeta Turnu Severin s-a înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL și senatorul Marius Bălu fost preşedinte al CJ Mehedinţi, fost prefect de Mehedinţi.

,,S-au înscris pentru cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Drobeta Turnu Severin senatorul Marius Bălu – copreședintele PNL Mehedinți și Daniel Cîrjan – viceprimarul în funcție și președintele Organizației Municipale a PNL. Se va face un sondaj de către o firmă de sondare din București pentru desemnarea candidatului cel mai bine cotat.”, a declarat co-președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu.

Popescu a mai precizat că în cursa pentru Consiliul Județean Mehedinți s-au înscris 40 de liberali, între aceștia regăsindu-se senatorul Marius Bălu, cel care a mai deținut funcția de președinte al CJ Mehedinți, în mandatul 2008 – 2012 și este co-președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu, Alexandru Ioan Morțun, fost senator liberal în legislaturile 1996 – 2000 și 2004 – 2008, dar și fostul director al RAAN, Dan Săceanu. Pe lista pentru Consiliul Județean se regăsesc și actualii consilieri județeni ai PNL, Stela Firu, Ecaterina Tuțu și Cosmin Șteanță. Potrivit co-președintelui PNL Mehedinți, lista candidaturilor interne pentru primăriile reședință de județ și Consiliile Județene din țară va fi definitivată până la sfârșitul lunii august, urmând ca apoi, să se desfășoare sondajele comandate de PNL Central. Candidații rămași în cursa pentru alegerile locale din 2016 vor fi desemnați la începutul lunii decembrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

 

sursa foto: adevarul.ro

Politica