sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Echipa lui Vintilă Mişu riscă să rateze zona

Copiii antrenaţi de Mişu Vintilă au defilat pe parcursul sezonului 2014-2015, pe care l-au încheiat cu victorii pe linie şi golaveraj 53-9, în cele 10 jocuri. Pe locul secund, la o diferenţă de 11 puncte, s-a clasat CSS Drobeta, care ar putea reprezenta în cele din urmă Mehedinţiul la etapa zonală, în cazul în care AS Unirea Tricolor nu va găsi resurse financiare pentru a participa la turneul din 4-7 iunie, în care va întâlni reprezentantele judeţelor Dolj, Gorj, Vâlcea, Olt şi Teleorman. Pe 28 mai, la Casa Fotbalului, se va stabili locaţia şi ordinea de desfăşurare a meciurilor respective. Cele 6 echipe vor fi împărţite în 2 grupe, iar câştigătoarele vor juca finala, învingătoarea urmând să se califice la turneul final, din 13-21 iunie, care va avea loc la Buftea şi care va aduna cele mai bune 8 cluburi din ţară, la juniori C. "Noi suntem un club mic, care nu percepe taxă lunară de la copii, cum fac celelalte echipe private din Severin. Avem doar o grupă, formată din 17 de fotbalişti, cu care am jucat la juniori C, competiţie pe care am câştigat-o cu maximum de puncte. Din păcate, la ora actuală, nu avem bani ca să participăm la turneul zonal. De-abia am făcut rost de un echipament adecvat. Am ceva promisiuni din partea autorităţilor locale, cărora le-am solicitat sprijin financiar. Să sperăm că se va concretiza", a spus Vintilă Mişu.

Burcu a marcat majoritatea golurilor

Echipa sa a dat şi golgheterul competiţiei judeţene. Atacantul Adrian Burcu a marcat nu mai puţin de 30 de goluri, fiind secondat de Ionuţ Amzulescu, de la CSS Drobeta, cu 12 reuşite. "Sunt foarte bucuros că am ieşit golgheterul competiţei. Am jucat în 9 meciuri şi am marcat de 30 de ori. Sper s-o fac şi la etapa zonală. Din păcate, nu avem bani şi mi-ar părea rău să nu putem merge. Sper să se găsească o soluţie", a spus atacantul de 15 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Lotul echipei AS Unirea Tricolor:

Ionel Mişu – Andrei Boboruţă, Angelo Bordea, Ionuţ Curea, Dragoş Lohon, Cosmin Ţurai, Andrei Moţi, Alexandru Pătraşcu, Radu Tunsoiu, Alexandru Avram, Adrian Burcu, Alin Dăescu, Florin Petculescu, Claudiu Sbanghiu, Ionuţ Borugă, Răzvan Harcău şi Remus Ţurai

Politica