sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Arbitrii doljeni au primit recunoştinţa CJA Dolj

Acţiunea de recompensare a arbitrilor doljeni a fost continuată şi în acest an, la iniţiativa Comisiei Judeţene de Arbitri Dolj şi Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj, care şi-au încheiat activitatea din acest an printr-o petrecere de  proporţii susţinută la un restaurant din Craiova. Răsplătiţi pentru eforturile depuse în anul 2014, au fost fluieraşii care s-au evidenţiat la centrul sau la marginea terenului, în urma unei analize a oficialilor CJA Dolj. S-au acordat premii pentru cei mai talentaţi tineri arbitri, arbitrii cu cea mai bună ascensiune şi cei mai buni arbitri din 2014. Premierea a fost efectuată de personalităţi importante ale arbitrajului doljean, la festivitate fiind prezenţi şi arbitrii cu renume naţional ce şi-au început cariera în arbitraj pe aceste meleaguri, ca Sebastian Colţescu, Daniel Mitruţi, Adrian Popescu, Viorel Flueran sau Cătălin Găman. Cuvântul de deschidere al galei l-a avut preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, care a ţinut să le mulţumească tuturor celor prezenţi pentru seriozitatea şi profesionalismul de care au dat dovadă pe parcursul acestui an. 
 
Este un eveniment important al comisiei judeţene de arbitri, un eveniment pe care AJF Dolj îl tratează în mod serios. Conducerea AJF Dolj vă mulţumeşte pentru întreaga activitatea pe care aţi desfăşurat-o în anul 2014, aţi avut ca de obicei un sezon greu, cu bune şi cu rele, dar una peste alta eu, personal, şi întreaga conducere suntem mulţumiţi de dumnevoatră, de arbitri, de observatori şi de absolut toţi care sunt angrenaţi în această activitate, nu foarte uşoară. Vreau să mulţumesc comisiei judeţene de arbitri pentru sprijinul acordat, pentru că lucrurile merg din ce în ce mai bine. Vreau să mulţumesc lotului de arbitri, care ne reprezintă cu cinste la nivel naţional şi internaţional, pentru că după o întâlnire cu dânşii au răspuns pozitiv şi mesajul meu pentru ei a fost că fără dânşii este greu să răzbatem, deoarece oamenii care ne reprezintă în afara judeţului, cei care sunt expuşi la nivel naţional, sunt foarte importanţi.Vreau să le mulţumesc şi celor angrenaţi în subcolegiile din judeţ. Mă bucur că an de an îi văd printre noi pe cei care au făcut istorie pentru arbitrajul doljean. Premierea arbitrilor a început să devină o tradiţie, iar din câte observ acestea devin mai consistente şi îmi doresc din suflet ca împreună cu autorităţile locale să reuşim ca toţi arbitrii să fie îmbrăcaţi frumos, să avem o imagine frumoasă, curată şi să fim apreciaţi de toţi cei care privesc la această activitatea. Vă urez o seară plăcută, sunt alături de dumnevoastră în continuare şi o să vedeţi că vom fi împreună mulţi ani de acum înainte.
A declarat Silviu Bogdan, preşedintele AJF Dolj
 
Acesta a fost urmat de conducătorul forului arbitrilor doljeni, Ezaru Marian, care îşi doreşte ca de la an la an să există urme de progres în activitatea arbitrilor doljeni, considerând această premiere ca un impuls de ambiţie şi motivaţie pentru tinerii cavaleri ai fluierului. 
 
Domnul preşedinte Silviu Bogdan a atins cam toate punctele importante ale serii, suntem pe aceeaşi lungime de undă. Vreau să precizez însă că trebuie să trecem la următorul nivel, de la satisfăcător la bine, iar mai apoi să ajungem la foarte bine. Vrem să nu mai avem probleme în fotbalul mic şi comisia judeţeană de arbitri să devină ce a fost odată, cei mai în vârstă cunosc ce vreau să spun, să promoveze arbitrii cu potenţial. E bine că ne-am strâns aici, anul trecut în iarnă înaintea sfârşitului de an, am organizat o premiere pentru cei mai buni arbitri ai judeţului nostru, iar în acest an am decis să facem la fel. Sunt arbitri tineri, de viitor, îmi doresc ca această premiere să îi ambiţioneze, iar cine se află acum pe locul trei să ajungă la anul pe primul loc.
A declarat Ezaru Marian, preşedintele CJA Dolj
 
La finalul festivităţii, au trecut pe scena laureaţilor pentru a primi o mică recompensă arbitrii din loturile naţionale, precum şi lotul Ligii a IV-a Dolj. Înainte însă a avut loc un moment special, rezervat celui mai reprezentativ arbitru craiovean la ora actuală, Sebastian Colţescu. CJA şi AJF Dolj a ţinut să îl premieze pe acesta pentru promovarea reuşită la nivel internaţional, unde Colţescu a obţinut categoria a II-a UEFA. 
 
Sunt onorat să mă aflu aici alături de dumnevoastră, sunt mândru că fac parte din acest colegiu şi vreau pentru cei tineri, pentru toţi cei care au fost premiaţi în această seară, să fie o motivaţie, toţi să ne depăşim şi să încercăm să dăm tot ce este mai bun din noi. Avem nevoie de seriozitate, de foarte multă muncă, să credem în noi şi în cei care ne conduc la AJF Dolj. Ţin să mulţumesc în special domnului profesor Turculeanu, de care mă leagă o prietenie sinceră, lui Silviu Bogdan, lui Ezaru Marian, tuturor celor care sunt prezenţi aici în sală. Vă doresc sărbători fericiti şi un an nou plin de împliniri.
A spus Sebastian Colţescu
 
Colţescu a fost premiat de către decanul baroului de avocaţi Dolj Ion Turculeanu şi preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan. 
 
PREMII GALA ARBITRILOR DOLJENI 
 
Arbitri tinere talente 2014
Decernat de Găman Cătălin
 * Filip Claudiu
* Tulbă Cătălin
* Ezaru Mihai
 
Arbitri asistenţi tinere talente 2014
Decernat de Mitruţi Daniel
* Tudor Marius
* Ghiţă Andrei
* Bănică Octavian
 
Arbitri cu cea mai bună ascensiune în 2014
Decernat de Colţescu Sebastian
* Cîrnaru Mihăiţă
* Andrei Marius
* Bădoiu Marius
 
Arbitri asistenţi cu cea mai bună ascensiune în 2014
Decernat de Ion Fevronia
* Andrei Florentin
* Manole Adrian
* Dîrmon Alexandru
 
Cei mai buni arbitri în anul 2014
Decernat de Ezaru Marian
* Iacob Costinel
* Fugaru Ionişor
* Vozaru Laurenţiu
 
Cei mai buni arbitri asistenţi în anul 2014
Decernat de Dumitrică Ion
* Barbu Pompiliu
* Bărbulescu Mihai
* Vieriu Ionuţ
 
Premiu Special AJF-CJA pentru înaltă performanţă
Decernat de Silviu Bogdan şi Turculeanu Ion
* Colţescu Sebastian.
 
După consumarea tuturor momentelor de premiere, gala a continuat cu o petrecere de zile mari, într-o atmosferă jovială.

Politica