sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Junior Craiova luptă pentru Cupa «Moş Crăciun»

«Leuţii» nu iau pauză nici în apropierea sărbătorilor de iarnă. Antrenorul Cătălin Gârleşteanu doreşte să îi ţină pe copii în priză, iar întreruperea activităţii competiţionale să nu fie una foarte lungă, mai ales că la întrecerea la care vor participa astăzi formatul competiţiei îi va avantaja în vederea şlefuirii calităţilor tehnice. Academia „Dani Coman” din Piteşti împreună cu DJTS Argeş organizează astăzi Cupa „Moş Crăciun”, adunând în acelaşi loc şase echipe puternice cu juniori născuţi după anul 2004. În afară de echipa organizatoare, vor mai lua parte la această competiţie Academica Piteşti, Junior Craiova, Dinamyk Craiova, ACS Tâmpa şi CSM Râmnicu-Vâlcea. Meciurile se vor disputa în sistem fiecare cu fiecare, în sala de sport din localitatea Bradu. Copiii pregătiţi de Gârleşteanu vor susţine prima partidă începând cu ora 9.30, în compania formaţiei organizoatare,  Academia „Dani Coman” Piteşti. 
 
Noi sperăm să fie facem un turneu bun. Nu voi ţine cont în mod expres de rezultate, vrem în principal să scurtăm pauza între competiţii şi ne-am angajat în turneul ăsta pentru că fiind un format de 5+1 în sală, există o densitate mai mare de jucători, fapt ce ne ajută pentru a le dezvolta tehnica personală. Ne interesează mai mult să fie un antrenament bun, o să joace toţi copiii, iar dacă vom izbuti să ne adjudecăm şi trofeul, cu atât mai bine, va fi o bucurie în plus pentru aceşti copii în preajma sărbătorii de Crăciun.
A declarat Cătălin Gârleşteanu, antrenorul Junior Craiova
 
Lotul cu care Junior Craiova a făcut deplasare la Piteşti este format din: Mario Vasile, Alis Băran, Eric Gagiu, Darius Rădoi, Yanis Nicola, Liviu Bărbulescu, Eduard Domnu, Alexandru Capac, Mario Răduţ, Ştefan Joiţa şi Gabriel Buzduceanu.

Politica