duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Severinencele, medaliate la Ruse

La Ruse, severinencele Mihaela Bărbulescu (46 kg) şi Larisa Niţu (65 kg) au luat argintul, iar colega lor de club Mădălina Iva (60 kg) a urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere. La competiţia rezervată cadeţilor au participat sportivi din 10 ţări, iar, la feminin, bilanţul României a fost de două medalii de aur, două de argint şi patru de bronz.

Sunt foarte mulţumit de rezultate, iar fetele au primit numeroase aprecieri din partea antrenorului de la lotul naţional, Petre Toarcă. Sportivele de la Severin au adus trei, din totalul de 8 medalii. Puteam aduce şi aurul, dar Suzana Şeicariu nu a participat, deoarece nu a vrut să rişte o accidentare, înaintea Campionatelor Mondiale de Cadeţi, care vor avea loc peste două săptămâni în Slovenia.
A spus antrenorul severinean Marin Dobrescu

De la Ruse, elevele sale au revenit pe malul românesc al Dunării, iar luna viitoare vor participa la campionatele naţionale de plajă, pentru cadeţi, de la Mangalia. În septembrie, severinencele vor lupta la Campionatul Naţional pe echipe, unde vor reprezenta CSM Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica