vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Poliţiştii severineni au ratat calificarea în optimi

Repartizată în Grupa E, AS Dinamo IPJ Drobeta Turnu Severin a remizat în primul meci cu AS WMT Giroc Timişoara , scor 1-1, dar a fost învinsă cu 1-0 la loviturile de la 7 metri şi a obţinut doar un punct, în timp ce adversarii au luat două puncte. Golul oltenilor a fost izbutit de Cosmin Tăerel, jucător în Liga a IV-a Mehedinţi, la vicecampioana Recolta Dănceu.
Trei puncte a acumulat Corvinul Hunedoara în confruntarea cu “poliţiştii” de la malul Dunării, de care au dispus cu 2-0. Hunedorenii au remizat ulterior cu Giroc Timişoara, scor 1-1, dar au fost învinşi cu 2-0 la 7 metri, astfel că bănăţenii, foşti câştigători ai competiţiei, s-au calificat în optimile de finală, de pe primul loc.

Giroc are şi trei componenţi în echipa naţională a României de minifotbal, care e cvadruplă campioană europeană! Cea de-a patra echipă din grupa E,  Vesteam Ploieşti, nu s-a mai prezentat la Cupa României de la Sibiu, şi a pierdut toate meciurile cu 3-0, la “masa verde”. La Cupa României din acest an au participat 51 de echipe, repartizate în 13 grupe. Lotul deplasat de AS Dinamo IPJ Dr. Tr. Severin la Sibiu a fost format din: Cristian Sorescu – Gheorghe Gădăleanu, Daniel Donoată, Ovidiu Pătrulescu, Cosmin Tăerel, Robert Ţogoe, Aurelian  Ghiţoaica, Lori Işfan, Alex Işfan, Laurenţiu Ştefan, Alin Sorescu, Daniel Ungureanu, Virgil Creţu, Daniel Lică, Marian Badea şi Cătălin Chilom, mulţi dintre ei fiind foşti fotbalişti care au evoluat la nivelul diviziilor B şi C. Exceptându-i pe Tăerel şi Badea, toţi activează în prezent în cadrul MAI.

Luna trecută, poliţiştii câştigaseră Cupa Severinului la minifotbal, după ce trecuseră cu 2-1 în finală de CS Drobeta. La sfârşitul acestei săptămâni va începe campionatul judeţean de minifotbal, competiţie reluată la malul Dunării, după o pauză de 4 ani. Turneul se află în organizarea CS Drobeta, club afiliat recent la Federaţia Română de Minifotbal, iar meciurile se vor desfăşura pe terenul sintetic de la Colegiul Tehnic Nr.4 „Lorin Sălăgean”. Campionatul se va încheia pe 15 august.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica