luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO. Jurământul Olguței Vasilescu: „Îmi propun ca acesta să fie cel mai fructuos dintre mandatele mele”

Ședința de constituire a Consiliului Local Municipal Craiova, pentru mandatul 2024 – 2028, a avut loc vineri, la sediul Primăriei Craiova. Consilierii locali, dar și primarul Băniei au depus jurămintele, luându-și un angajament solemn față de craioveni, pe care speră să îi reprezinte cât mai bine.

După depunerea jurământului, primarul Craiovei a avut un mesaj clar: își dorește ca acest mandat să fie cel mai productiv și le cere consilierilor locali să lase la o parte orice fel de ambiție politică și să colaboreze pentru binele cetățenilor.

Mandatul 2020 – 2024 a fost un mandat plin de realizări. Ieri am primit vești foarte bune. Avem finanțare pentru Spitalul de Pediatrie, pe care l-am inițiat în mandatul trecut și pentru reabilitarea maternității. Asta înseamnă că, în actualul Consiliu se va duce la bun sfârșit un proiect pe care și l-a dorit atât de mult vechiul consiliu. De asemenea, programul de asfaltare a periferiei este aproape de finalizare. Mai sunt câteva alei. În primăvară vor demara lucrările la Pasajul Gârlești. Acum se află în etapa de licitație. Sperăm să implementăm în acest mandat și sala de sport, de scrimă și de box. Alături de Consiliul Județean, care va construi pe stadionul Tineretului o sală multifuncțională și alături de Universitatea din Craiova, care va construi un bazin de înot, vom veni și noi cu această sală și vom avea cel mai complet complex sportiv din România și cel mai modern.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avem în proiect încă trei parcuri, care vor crește zona verde a orașului și ne vor ajuta să respirăm un aer mai curat. Este vorba despre Cernele, Valea Șarpelui și de Dracula Park. Toate urmează să se finalizeze în acest mandat. Vom continua și în mandatul viitor îmbunătățirea condițiilor de transport în comun. Suntem în proceduri pentru achiziționarea unui lot nou de autobuze. Suntem în faza de recepție a firului 2 Isvarna, care va face din orașul nostru ,singurul de câmpie, unde se poate bea în totalitatea orașului, apă de izvor de munte. Am fost orașul campion la absorbția de fonduri europene și ne dorim să păstrăm acest statut. Îmi propun ca acesta să fie cel mai fructuos dintre mandatele mele. Urez mult succes Consiliului Local nou ales, de la care aștept sprijin și profesionalism”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

https://www.youtube.com/watch?v=PIbjwIe5EnA
Articolul precedent
Articolul următor

Politica