luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Suporterii celor de la CSU Craiova, certați după ultimele rezultate ale echipei: „Să vedem atunci cum joacă Mitriță și Baiaram”

CSU Craiova pare că a intrat într-o criză de rezultate. Oltenii nu leagă victorii și se încurcă împotriva formațiilor mai slab cotate. Acest lucru pune în pericol lupta pentru titlu, chiar dacă mai este mult până la play-off. Elevii lui Costel Gâlcă au intrat în conflict și cu suporterii, care par să își piardă răbdarea, când vine vorba de jocul ofensiv, unde vedetele oltenilor nu reușesc să se impună.

Raul Rusescu, fostul atacant de la FCSB și Sevilia, spune că lucrurile sunt destul de grave în Bănie, dar și suporterii ar trebui să aibă o altă atitudine. Acesta explică faptul că, dacă fanii merg în număr mare la meciuri, cu 25.000 de oameni în spate, sunt șanse mari ca Alex Mitriță și Ștefan Baiaram să joace mult mai bine.

Neașteptat rezultatul dintre Craiova și Botoșani. Am spus că Universitatea Craiova nu ar trebui să mai fie atât de dependentă de Mitriță. A fost o partidă slabă, per total, dar se pare că problemele la Craiova sunt multe și serioase. În primul rând, avem un stadion aproape gol, iar cei care vin îi înjură pe jucători, deși echipa este pe locul 2. Îi apostrofează, îi înjură și îi huiduie, inclusiv pe jucătorii care fac diferența, precum Baiaram și Mitriță.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lucrurile sunt mult mai grave decât credeam la Craiova și nu înțeleg de ce, pentru că echipa, așa cum a jucat ea, este pe locul 2. Putem spune că e un sezon bun pentru Craiova. A, ai așteptări mai mari? Vino și tu la stadion! Haideți, veniți 25.000 de oameni cu Botoșani, să vedem cum joacă Mitriță cu un stadion plin în spatele lui. La fel și Baiaram. Vin câteva mii de suporteri și nici măcar aceia nu te susțin…”, a declarat Raul Rusescu, citat de gsp.ro.

Politica