luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Masturbarea în mașină l-a băgat după gratii

Un doljean a ajuns după gratii, după ce s-a masturbat în mașină. Bărbatul parcase pe strada Traian Lalescu, din Craiova. I-au venit poftele și s-a gândit să se satisfacă. A fost văzut de o minoră.

„La data de 15 martie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că o minoră de 14 ani, din Craiova, care se deplasa pe strada Traian Lalescu, din localitate, a observat într-un autoturism parcat, un bărbat necunoscut care ar fi săvârşit acte de exhibiţionism. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, însă bărbatul nu a mai fost găsit. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate pentru identificarea bărbatului şi tragerea la răspundere penală a acestuia”, potrivit IPJ Dolj

În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe făptaș – un bărbat de 45 de ani, din Pieleşti, bănuit de comiterea faptei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ieri, poliţiştii au desfăşurat o acţiune, cel în cauză fiind depistat şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive,” mai arată IPJ Dolj.

Politica