sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

FOTO! Rochia de mireasă a lui Theo Rose, motiv de discuții

Modesta Theo Rose a uimit, din nou, toată România

Face cum face și Theo Rose iarăși rupe gura târgului. De data aceasta, prin modestia sa. Mihai Bendeac a avut o reacție neașteptată după ce a aflat cât a costat rochia pe care Theo Rose a purtat-o la nunta ei cu Anghel Damian. Cu puțin peste trei săptămâni în urmă, artista s-a căsătorit în secret, iar ținuta ei a stârnit admirația fanilor. Theo Rose a ales o rochie de mireasă delicată, din chiffon transparent, cu detalii elegante din dantelă și mâneci bufante, atrăgând toate privirile. Cu toate acestea, ceea ce a surprins cu adevărat a fost prețul rochiei – doar 80 de euro.

Mihai Bendeac a fost impresionat de simplitatea și eleganța alegerii făcute de Theo Rose, în special în contextul în care multe vedete investesc sume considerabile în ținutele de nuntă. Actorul a felicitat-o public pe artistă, iar mesajul său a generat discuții ample printre fani. Mulți au apreciat gestul Theo Rose de a purta o rochie atât de accesibilă, considerându-l un exemplu de modestie și rafinament.

„Femeia asta a ales să poarte la nuntă o rochie în valoare de 80 de Euro (!!!). Pentru mine, Mihai Bendeac, acesta este cel mai mișto statement, cel mai frumos mesaj transmis de o persoană publică în ultimii (foarte mulți) ani. Bravo, măi fată!”, a scris el în dreptul unei fotografii în care apare Theo Rose.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alegerea neașteptată a lui Theo Rose nu a făcut decât să confirme stilul său autentic, care a reușit să îmbine eleganța cu simplitatea, transformând-o într-o mireasă strălucitoare, fără a investi o sumă exagerată în ținută. Cântăreața a explicat pe rețelele de socializare de ce nu și-a dorit o rochie de mireasă pompoasă. „Am văzut și că au întrebat multe fete despre rochia mea. Nu a fost 360 de dolari. Pentru ce am făcut noi, nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii.

Eu cânt la evenimente, văd o grămadă de mirese, sunt și rochii mai pompoase, mai scumpe, frumoase. Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit. Am dat 80 euro pe rochia de mireasă, pe pantofi am dat 40 euro. (…) Mi-a și plăcut pentru că era simplă și cu toate astea avea puțină trenă, m-a surprins că există așa ceva atât de ieftin”, a spus Theo Rose, în mediul online.

Politica