duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

AUR a anunțat candidații din Oltenia pentru alegerile parlamentare. George Simion: „Vom scoate țara din tiranie”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a strigat „adunarea” candidaților la alegerile parlamentare, sâmbătă, la Craiova. Președintele AUR, George Simion, alături de europarlamentarul, Claudiu Târziu, dar și fiecare președinte de filială AUR din Oltenia, au urcat pe scena Casei de Cultură a Studenților din Craiova pentru a-și prezenta candidații.

Președintele AUR, George Simion, a fost primit la Craiova cu pâine făcută în țest și sare de către doi copiii din oraș. Alături de el, președinții AUR din fiecare județ au spus că deja știu că în turul II al alegerilor prezidențiale, va fi ales George Simion.

„Mai sunt 43 de zile până la alegeri. 43 de zile în care trebuie să le demonstrăm românilor că suntem alături de ei nu doar cu vorbe, așa cum i-au obișnuit majoritatea politicienilor ultimilor 34 de ani, ci cu fapte concrete. Cu acțiuni precum cele de la Pechea, unde colegii noștri lucrează neîncetat de câteva săptămâni pentru a se asigura că familii întregi de români afectate de inundații nu vor rămâne fără un acoperiș deasupra capului iarna aceasta. Ușă cu ușă, stradă cu stradă, oraș cu oraș, românii trebuie să înțeleagă că noi luptăm pentru ei, că AUR este instrumentul pe care ei îl pot folosi pentru a da jos acest sistem corupt în care am ajuns să trăim. Noi muncim cu adevărat pentru români, în timp ce Ciucă, Marcel, Lasconi sau Orban lucrează neîncetat pentru toate interesele străine țării noastre. Este de ajuns! Gata! Vom scoate țara din tiranie! De aceea e nevoie de Planul Simion şi implementarea celor 200 de măsuri din el. E nevoie ca tinerii Olteniei să nu mai fie hackeri în Vâlcea sau hoţi de bancomate prin Italia. Avem nevoie din sud, de la Corabia, până în nord, la Vâlcea, să pregătim programatori, să pregătim un Silicon Valley în aceasta zonă abandonată. E nevoie de irigaţii şi de pieţe de desfacere pentru legumele crescute de olteni, nu să îi trimitem pe olteni la sparanghel în Germania sau la căpşuni în Italia. De aceea e nevoie ca AUR şi nu PSD să fie primul în votul românilor: din Olt şi până-n Gorj şi până-n Vâlcea şi până-n Dolj şi până-n Mehedinţi! Singura cale prin care vom câştiga această bătălie este prin contactul direct cu românii”, a declarat George Simion, candidatul din partea AUR la alegerile prezidențiale.

Din fiecare județ al Olteniei, cu bannere, steaguri și pancarte, zeci de oameni au venit pentru a-și susține favoriții. De la Craiova, liderul AUR, Marian Vasile, a spus că AUR nu mai este doar o voce din opoziție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Dragi prieteni din Oltenia, este o mare onoare pentru mine să mă aflu astăzi aici. AUR nu mai este doar o voce din opoziție, ci o forță politică autentică. Reprezentăm o mișcare ce reunește oameni care pun pe primul loc interesele naționale și nu ambiții personale. Suntem parte din cea mai importantă construcție politică patriotică pe care a avut-o România vreodată. Este o mașină politică robustă, construită din dragoste de țară, respect față de istorie și din dorința de a duce națiunea acolo unde îi este locul. În ciuda tuturor atacurilor, a formelor de descurajare, a diversiunilor, AUR a crescut puternic și a crescut sănătos. Suntem aici să construim pentru români și o vom face“, a spus Marian Vasile.

Claudiu Târziu, europarlamentar AUR, a declarat că este un moment de maximă importanță pentru România și că are încredere în votul Românilor.

„Resursele naturale, energia, sistemul bancar, industria, agricultura, cercetarea şi politica externă trebuie readuse în patrimoniul naţional şi puse să lucreze în beneficiul naţiunii române. Trebuie să eliberăm societatea noastră de acest sistem monstruos de propagandă. Adevărata reformă începe din minţile oamenilor. Românii trebuie să cunoască şi să înţeleagă exact situaţia în care a ajuns ţara noastră”, a declarat Claudiu Târziu, europarlamentar AUR.

Lista candidaților AUR Dolj la alegerile parlamentare a fost prezentată alfabetic de către Marian Vasile și o puteți regăsi mai jos. Ordinea urmează să fie stabilită zilele viitoare.

Alboieni Anwar

Corățu Cosmin

Crețeanu Ion

Cebotari Alla

Dămureanu Ringo

Gîdăr Alexandru

Gheorghe Ionel

Irimescu Lucian

Iosub Cosmin Teodor

Koç Anca

Ioniță Adrian

Mănescu Alexandru

Păun Dan

Ristea Georgiana

Țună Marius

Vasile Marian

Vișovan Valentin

Voinea Andrei

Politica