vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Liberalii doljeni s-au înscris la parlamentare

Liberalii doljeni au depus, vineri, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Nr 17 Dolj, listele de candidați pentru alegerile parlamentare.

Pe lista pentru Camera Deputaților primul loc e ocupat de Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj. Acesta este urmat de fostul ministru Cristian Bușoi și de șeful ISJ Dolj, Daniel Ion. Pe locul 4 se afla fostul prefect, Nicușor Roșca. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, deschide lista de la Senat.

„Am depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din această toamnă, pentru Camera Deputaților și pentru Senatul României. Sunt însoțit de colegii noștri, oameni cu experiență, avem pe lista profesori, medici, ingineri, economiști, avocați, oameni care, în tot ceea ce înseamnă viața profesională în Craiova au avut un cuvânt de spus și tineri care cu certitudine vor confirma. După cum bine știți, în această toamnă urmează alegeri foarte importante, și anume, alegerile prezidențiale. Îl avem pe lista pe domnul Nicolae Ciucă, președintele PNL, deschide lista de la Senat, dar, în același timp, a intrat în competiția foarte importantă pentru alegerile prezidențiale.

Mergem cu încredere ca domnul președinte va câștiga alegerile prezidențiale, domnia să este un om cu o pregătire profesională solidă, un bun patriot, un om care a sacrificat foarte multe lucruri în ceea ce privește viața personală, a plecat de la 14 ani de acasă, la Liceul Militar și de atunci a avut o cariera remarcabilă din punct de vedere profesional, ajungând general și să conducă Armata României și Ministerul Apărării. Avem încredere, cu echipa de la Dolj, că vom câștiga aceste alegeri împreună cu domnia sa”, a declarat Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Echipa PNL Dolj, care vine în fața cetățenilor pentru alegerile parlamentare, este determinată să servească și să susțină interesele județului Dolj, ale Craiovei, ale Olteniei. Doljul și Oltenia merită mai mult decât ceea ce au primit până acum. Vom contribuii și vom lupta pentru implementarea unor proiecte strategice importante, multe dintre ele cu fonduri europene. Cei 16 ani pe care i-am petrecut în Parlamentul României îmi dau posibilitatea să cunosc, atât la Bruxelles, cât și la București mecanismele atragerii fondurilor europene. Trebuie să finalizăm Spitalul Regional de Urgență, mai sunt și alte investiții din fonduri europene care se pot desfășura în perioada următoare. Vom susține proiectele colegilor noștri. Suntem determinați să lucrăm pentru Dolj și pentru doljeni”, a declarat Cristian Bușoi, membru PNL Dolj.

Listele cu candidații PNL Dolj pentru Senat și pentru Camera Deputaților le regăsiți mai jos.

Senatul României: Nicolae Ciucă – general

Veta Păsculescu – inginer

Irina Broscaru – profesor

Cosmin Călin – jurist

Gheorghe Popa – inginer

Cristian Mitrică – economist.

Camera Deputaților: Ștefan Stoica – economist
Cristian Bușoi – medic
Daniel Alexandru Ion – profesor
Nicușor Roșca – inginer
Bianca Epure – medic
Doru Câplea – economist
Alexandru Gătejescu – avocat
Monica Sună – profesor
Daniel Drîgnei – inginer
Carmen Ivănescu – economist
Flavius Sirop – informatician
Valentin Brășfăleanu – inginer
Leontina Negrea – inginer

Politica