joi, octombrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Impact devastator. Doi oameni au murit, doi au fost răniți

Impact devastator pe DN64, în Vâlcea. Doi oameni au murit, iar alți doi au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident produs între două mașini. S-au izbit violent și s-au răsturnat.

Accidentul a avut loc în localitatea Orlești. „Pompierii militari vâlceni au fost solicitați pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor ,de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Orlești. S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentelor de Pompieri Drăgășani și Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijin au fost alocate 3 ambulanțe SAJ. Echipajele operative sosite la locul evenimentului rutier au constatat că sunt implicate 2 autoturisme și 4 persoane, toate încarcerate. S-a procedat cu celeritate la extragerea persoanelor, care au fost predate echipajelor medicale prezente la fața locului”, potrivit ISU Vâlcea.

Două dintre victime au fost predate conștiente echipajelor medicale care le-au transportat la UPU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru ceilalți doi oameni, un bărbat și o femeie găsiți inconștienți, s-au depus eforturi pentru a fi salvați.

Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, fiind declarat decesul.

Accidentul s-ar fi produs în urma unei depășiri neregulamentare.

„În cursul nopții de 9 spre 10 octombrie 2024, în jurul orei 23:50, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizați prin apel 112 pentru a interveni la un eveniment rutier care a avut loc pe DN 64, la km 77 + 900 m, în afara localității Orlești. Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 37 de ani din localitatea Olanu, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, fiind condus de un bărbat de 56 de ani din localitatea Slatina, județul Olt. În urma coliziunii, din nefericire, bărbatul de 56 de ani, precum și o femeie de 52 de ani care se afla în interiorul aceluiași autoturism, pe bancheta din spate, au decedat”, anunță IPJ Vâlcea.

La spital au ajuns șoferul de 37 ani și o femeie de 46 ani, din județul Olt, care se afla în cel de-al doilea autoturism.

„Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment”, mai arată IPJ Vâlcea.

Politica