luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Craioveanul Claudiu Stănășel, desemnat drept unul dintre cei mai influenți tineri din Italia


Claudiu Stănășel, originar din Craiova, a fost desemnat drept unul dintre cei mai influenți tineri din Italia. El este vicepreședintele Consiliului Local din Prato și a devenit singurul cetățean străin care a primit această distincție.

Claudiu Stănășel, vicepreședinte al Consiliului Local din Prato, a fost distins (vineri – n.r.) cu o recunoaștere prestigioasă în cadrul evenimentului dedicat tinerilor lideri ai politicii italiene, desfășurat la Universitatea Link din Roma. Ceremonia, organizată de ziarul național „L’Espresso” și asociația culturală „La Giovane Roma”, a celebrat liderii emergenți sub 30 de ani ai politicii italiene, printre care Stănășel, singurul cetățean străin care a primit această distincție”, se arată într-un comunicat al Consiliul local Prato.

La evenimentul de premiere au participat mai multe figuri instituționale importante, printre care primarul Romei – Roberto Gualtieri, ministrul Educației – Giuseppe Valditara, dar și politicieni de renume național precum Rita Dalla Chiesa, Francesco Rutelli și Pier Ferdinando Casini. Craioveanul s-a declarat încântat după e a primit premiul, pe care îl consideră un rod al muncii pe care o face, în fiecare zi, pentru a ajuta multe persoane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este o mare onoare să primesc acest premiu, rod al muncii de ani de zile și al sprijinului multor persoane. Un mulțumesc special merge către familia mea, care m-a susținut în fiecare etapă a parcursului meu, înfruntând împreună cu mine provocările și sacrificiile. Mulțumesc, în final, Ligii, partidului meu, și întregului Centru-Dreapta, al cărui sprijin constant a fost esențial pentru parcursul meu”, a spus Claudiu Stănășel.




Politica