vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

PARENTX- evenimentul care a revoluționat educația părinților și copiilor în România ajunge la Craiova pe 21 septembrie

Conferința care îi are speakeri pe Răzvan Vasile, Andreea Marin, Prof. Dr. Ioana Stoica, Prof. Dr. Flavian Georgescu, psiholog Daniela Gavankar, Dr. în Educație Marian Crăciun a fost SOLD OUT la București, Iași, Cluj, Brașov si Sibiu

PARENTX, fenomenul educațional ce promite să deschidă noi orizonturi în relaționarea părinte-copil, ajunge pe 21 septembrie 2024 la Craiova. Evenimentul are loc, de la ora 16:00, la Teatrul Național Marin Sorescu.

Printre speakerii prezenți la eveniment se numără personalitati precum Răzvan Vasile, Andreea Marin, Prof. Ioana Stoica, Prof. Dr. Flavian Georgescu, Dr. Psih. Radu Bălănescu, Dr. în Educție Marian Crăciun, cât și alți experți în psihologie, nutriție, dependente la copii sau vocație. PARENTX a avut in acest an două conferințe la București (Ateneul Roman) si cate una la Iași, Cluj, Brașov si Sibiu, toate SOLD OUT. Banii proveniți din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru oferirea de burse de studiu de 6 luni pentru 20 copii de excepție și copii cu mare potențial aflați însă în risc de abandon școlar sau in familii fără posibilități financiare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

PARENTX a fost fondat de Răzvan Vasile și Marius Moga iar audienta natională a acestor evenimente a ajuns, conform MediaTrust (lider mondial in masurarea audientei), la 11.4 milioane de romani din țară și străinătate.

Tematica evenimentului explorează subiecte fundamentale ale educatiei si familiei, acoperind toate cele 𝟳 arii esențiale ale vieții (mental, familial, social, vocational, financiar, fizic și spiritual).

Părinții vor descoperi la conferințele PARENTX subiecte esențiale despre familie. O educație de 360 de grade cu orientare 100% spre viitor. Iubirea, conexiunea și comunicarea sunt valori centrale în educația copiilor. ParentX aduce în prim plan provocările viitorului, abilitățile esențiale pentru succesul copiilor în lumea modernă si combaterea dependentelor si adictiilor atat de prezente azi. Abordăm subiecte relevante din aria transformării gândirii, nutriție, sport, spiritualitate, comunicare, controlul gândurilor și al emoțiilor, mindset, vocație și personalitate.” – a declarat Răzvan Vasile, fondator PARENTX.

Ce speakeri vor fi prezenți la PARENTX CRAIOVA?

PARENTX aduce pe scenă educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând personalități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și celebrități cu un impact social puternic.

La evenimentul de la CRAIOVA vor fi prezenți:

MODERATOR EVENIMENT:

  • Răzvan VASILE (Personalitatea Anului in Educatie 2023, Vizionarul Anului in Educatie in Europa 2024, creatorul primului software din România, fondator ParentX și MBAKids Academy)

SPEAKERI PRINCIPALI:

  • 2 INVITAȚI SURPRIZĂ!
  • Răzvan VASILE (Personalitatea Anului in Educatie 2023, Vizionarul Anului in Educatie in Europa 2024, creatorul primului software de management din România, fondator ParentX si MBAKids Academy)
  • Andreea MARIN (personalitate TV)
  • Prof. Dr. Ioana STOICA (profesor fizică Liceul Vianu, antrenor lot fizică NASA)
  • Prof. Dr. Flavian GEORGESCU (antrenor olimpici matematica, a obtinut in 2024 locul 1 in Europa si 4 in lume)
  • Dr. Marian CRĂCIUN (doctor în științele educației, expert in cariere și vocație)
  • Dr. Radu BĂLĂNESCU (psiholog clinician)
  • Daniela GAVANKAR (psiholog & profesor)

Seria de evenimente PARENTX 2024 continua astfel:

  • 28 Septembrie – BACĂU Teatrul de Vară Radu Beligan
  • 5 Octombrie – TIMIȘOARA Filarmonica Banatului
  • 26 Octombrie – ORADEA Teatrul Regina Maria
  • 9 Noiembrie – ARAD Filarmonica Arad

Biletele sunt disponibile pe site-ul BLT.ro, iar sumele din vânzarea acestora vor fi donate către copiii eceptionali sub formă de burse de studiu cu o durată de 6 luni:

https://www.blt.ro/parentx-craiova-educatie-pentru-viitor.html

Povestea numelui PARENTX

În spatele denumirii „PARENTX” stă o poveste despre pasiunea pentru educația copiilor și dorința de a aduce schimbarea în viețile lor, pornind de la rădăcinile fundamentale: părinții. „PARENT” înseamnă „părinte”, iar adăugarea lui „X” vine din semnificația numerică a acestui simbol – numărul 10. „PARENTX” oferă o perspectivă către un viitor în care părinții devin „de nota 10”. X-ul este și necunoscută din ecuațiile matematice, o variantă de descoperit, de eXplorat, mai exact misiunea „PARENTX”: eliminarea oricărei necunoscute din ecuația educației și a succesului copiilor în viitor. „PARENTX” nu este un simplu nume, ci o manifestare a unei viziuni puternice și a unei pasiuni de a face o diferență în viețile părinților și copiilor.

Organizatori: Fundația Zâmbetul de Copil

Politica