vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Craiovean reținut pentru că a agresat sexual o tânără în autobuz

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Craiova a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru că a agresat sexual o tânără în autobuz. Fata de 19 ani a anunțat oamenii legii că bărbatul a atins-o și s-a masturbat lângă ea, ieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

„La data de 4 septembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără de 19 ani din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu autobuzul, în municipiul Craiova, ar fi fost atinsă de un bărbat necunoscut, care în acelaşi timp ar fi exercitat acte de exhibiţionism.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, cu sprijinul unor poliţiţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Secţiei 2 Poliţie Craiova, a fost identificat bărbatul în cauză, stabilindu-se că are 57 de ani şi este din Craiova. La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului bănuit de comiterea faptei, care a fost condus ulterior la sediul poliţiei pentru cercetări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj”, spune IPJ Dolj.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Politica