duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Un angajat al spitalului a furat mâncarea bolnavilor

Polițiștii au fost alertați imediat

Un angajat al SJU TG Jiu a furat mâncarea bolnavilor. Polițiștii au fost alertați. Ajunși la fața locului, au identificat un bărbat care parcase mașina în apropierea stației de oxigen a spitalului. După legitimarea acestuia, oamenii legii au efectuat un control al autovehiculului și au descoperit în portbagaj mai multe caserole de plastic, pline cu produse alimentare. Bărbatul lucra la bucătăria spitalului.

„În după-amiaza zilei de 29.08.2024, IPJ Gorj a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană sustrage mâncare din cantina spitalului. La fața locului (curtea Spitalului 700), polițiștii au identificat un bărbat care parcase mașina în apropierea stației de oxigen. Polițiștii l-au legitimat, iar după controlul autovehiculului au găsit în portbagaj mai multe caserole de plastic și mai multe produse alimentare. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Persoana în cauză este angajată la Blocul Alimentar. În cursul zilei de 30.08.2024, managerul unității medicale a dispus demararea procedurii de cercetare disciplinară, procedură care este în curs. În baza raportului comisiei de cercetare disciplinară, managerul unității sanitare va decide măsurile care se impun în acest caz”, transmite SJU TG Jiu.

Polițiștii îl cercetează pentru furt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 29 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar sustrage mâncare de la cantina Spitalului Județean de Urgență din localitate.

În urma sesizării, polițiștii ajunși la fața locului au identificat în curtea interioară a spitalului, un autoturism, parcat în apropierea stației de oxigen, iar în proximitatea acestuia, un bărbat, care, la vederea polițiștilor a devenit agitat și a manifestat un comportament suspect.

Polițiștii au procedat la identificarea persoanei în cauză, în identitatea unui bărbat, de 37 de ani, din Târgu Jiu, iar în urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat mai multe caserole din material plastic, goale și mai multe produse alimentare, pe care bărbatul le-ar fi sustras din cantina spitalului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, transmite IPJ Gorj.

Politica